Shibuya, part of Pulsen
Lediga jobb på Pulsen

Karriär

Lediga jobb på Shibuya

På Shibuya vet vi att det krävs erfarenhet, kunskap och inte minst engagemang för att matcha våra kunders behov. Oavsett om det gäller IT-drift eller datacenterinfrastruktur är det vi gör en avgörande del i våra kunders verksamhet.


Som en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT söker vi därför fler drivna och duktiga kollegor. Hör gärna av dig om du vill utvecklas tillsammans med oss.

Lediga tjänster hittar du nu på vår karriärsajt:

 

https://karriar.pulsen.se/companies/26470-shibuya-part-of-pulsen

SHIBUYA - en del av Pulsen


Shibuya bildades i mars 2020 genom samgående mellan Pulsen Production och Shibuya Crossing. Bolaget levererar tjänster inom bland annat datacenterinfrastruktur och IT-drift, säkra kommunikationslösningar, service och support 24/7, säkerhetslösningar, applikationsdrift och tredjepartsservice. Shibuya har strategiska partnerskap med ledande tillverkare och referenslösningar hos flera av Nordens mest krävande IT-verksamheter både på privata och inom offentliga sektorn. Bolaget är certifierat enligt ISO 14001, 9001 och 27001. Shibuya är en del av Pulsenkoncernen.

 

Vår kultur

Shibuyas varumärke bygger sig inte självt. Det görs varje dag av oss som arbetar här. När vi svarar i telefon, planerar ett projekt, tänker ut nya lösningar, ordnar en kundträff, går på lunch eller möter en kollega i korridoren är vi alla med och formar varumärket. Personalen är Shibuyas absolut viktigaste tillgång och det är när vi hjälps åt som vi är som allra starkast. Det är också då det blir som allra roligast.


Välkommen att jobba tillsammans med oss!

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen