Aktuellt

Nyheter, artiklar och event från Shibuya.

Nyheter och artiklar och event

 • Krönika

  I den hybrida verkligheten utdelas inga rekordböter

  I veckan tilldelades Facebook mångmiljardböter för felaktig dataöverföring mellan Europa och USA. I den här krönikan pratar Shibuyas VD Christina Backlund om hur ansvaret vilar tungt på företagsledningarna idag och hur bristande kunskap kan leda till både fel hantering och minskad digitalisering.

 • Våra medarbetare

  Jani Lassila: Från molnutbildning till cloud engineer på Shibuya

  Jani Lassila bytte tryckpressar mot moln och digitala containers. Som cloud engeineer hjälper han kunderna skapa unika lösningar som kombinerar containerisering med säker IT från Sverige.

 • Artikel

  Vad är containerisering och varför det är viktigt för ditt företag?

  Containerisering är en populär trend inom mjukvaruutveckling som ger fördelar som portabilitet och säkerhet. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på vad containerisering är, hur det fungerar och vilka fördelar det kan ge din organisation.

 • Våra medarbetare

  Tusenkonstnären Jonas brinner för teknikens möjligheter

  I snart fem år har Jonas Toftefors verkat inom flera delar av Pulsen Group, men alltid med samma engagemang och vilja att utveckla och utvecklas. Och nu är han i full färd med att lansera helt nya datacenter för Shibuya.

 • Pressmeddelande

  Shibuya inviger toppmoderna datacenter i Västsverige

  Senaste åren har efterfrågan på säkra, svenskägda datacenter ökat. Allt fler företag, organisationer och aktörer inom offentlig sektor söker lösningar för att kunna placera sina applikationer, data och IT i Sverige, hos svenskägda leverantörer av IT-drift. Därför storsatsar nu Shibuya på nya, toppmoderna datacenter i Borås.

Kommande event

Just nu har vi inga arrangemang på gång.