Aktuellt

Nyheter, artiklar och event från Shibuya.

Nyheter och artiklar och event

 • Kundcase

  Your Company löste säker lagring av persondata för sin molntjänst

  Startup-bolaget Your Company har byggt en tjänst som hjälper ekonomiska rådgivare att pedagogiskt förklara till exempel vinstuttag och försäkringar för företagsägare. När kunderna började efterfråga säker och GDPR-skyddad lagring av persondata i Sverige vände de sig till Shibuya.

 • Kundcase

  Snabb hantering av cyberattacker minskar risk för ekonomisk förlust

  När bolaget upptäckte att de var utsatta för en cyberattack visste de att det var bråttom. De vände sig till Emil Andersson på Shibuya som snabbt skapade ett team för att både stoppa den pågående attacken och genomföra åtgärder för att förekomma framtida ekonomiska och renommémässiga förluster för bolaget.

 • Artikel

  Shibuya utses till Healthy Place to Work

  Shibuya har, tillsammans med flera bolag inom Pulsengruppen, tilldelats utmärkelsen Healthy Place to Work. Utmärkelsen ges till företag som arbetar aktivt med hälsofrågor och som dessutom kan påvisa förbättringar över tid.

Kommande event

 • 12 dec

  Event

  CIO Awards 2022

  Shibuya är i år Guldpartner till CIO Awards som hålls i Stockholm den 12 december.

 • 17 jan

  Event

  DI Världen

  Shibuya är partner till DI Världen som hålls i januari 2023, en konferens som ger perspektiv, nya affärsmodeller och inspiration till att inte ställa in, utan ställa om och fortsätta utvecklas.