Aktuellt

Nyheter, artiklar och event från Shibuya.

Nyheter och artiklar och event

 • Artikel

  Ekosystem ger säkrare vård och högre patientsäkerhet

  VIDEO: Går det att kombinera ökad innovation med kontroll och säkerhet? Och måste det bli så komplicerat när man skapar ekosystem för hälsa, sjukvård och patientsäkerhet? Marie Berner Moberg från Shibuya satte sig ner med Ulf Löfström från Giddir och Jimi Inge från IBM för att reda ut begreppen runt ökad ekosystemsinnovation inom hälsa och sjukvård.

 • Pressmeddelande

  Säkrare och snabbare datakommunikation för ledande nordiska banker

  Svenska IT-bolaget Shibuya och tyska ADVA meddelade idag att Shibuya kommer använda ADVA:s optiska teknologi för att leverera ännu säkrare och snabbare kommunikationstjänster till ledande banker i Norden och Baltikum.

 • Goda exempel

  Eljun driver omställning till hållbara transporter med hjälp av Shibuya

  Startupbolaget Eljun driver på omställningen kring e-mobilitet genom att göra det enkelt, lockande och lönsamt att tänka hållbart resande. Genom innovativa sätt att nå de stora massorna planerar de för global expansion med tjänster från IBM och Shibuya i ryggen.

 • Nyhet

  Shibuya diskuterade cybersäkerhet med näringslivseliten

  - Vi gav vårt perspektiv på cybersäkerhet och fick också bekräftelse på att vår uppfattning och förhållningssätt delas av fler. Något som känns positivt i allt det obehagliga som cybercrime och cyberwarfare bär med sig, säger VD Christina Backlund.

 • Våra medarbetare

  Från Barcelona till Shibuya och spjutspets inom WDM

  När Hicham Fhiyel lämnade Barcelona för Sverige för fem år sen var det av nyfikenhet att få utforska de nordiska länderna och den senaste tekniken. Hos Shibuya har han gått kurser i svenska, lärt känna svenska kunder och jobbar nu med den absoluta spjutspetstekniken inom WDM och datacenterkommunikation.

Kommande event