Aktuellt

Nyheter, artiklar och event från Shibuya.

Nyheter och artiklar och event

 • Våra medarbetare

  Över­vaknings­ansvarig med för­kärlek till serier och serie­spel

  På Shibuyakontoret i Borås finns det dygnet runt tekniker på plats som övervakar kundernas verksamhetskritiska IT-drift och som snabbt åtgärdar eventuella problem och säkerhetshot. Amanda Andersson leder en övervakningstjänst som växer i takt med kundernas ökade behov.

 • Våra medarbetare

  Med två vakande ögon på tekniken

  På Shibuyas övervakning gäller det att kunna lösa tekniska ärenden och agera snabbt när det gäller. Alexander Floman Randsalu är övervakningstekniker och en del av det team som dygnet runt är på plats i Shibuyas lokaler i Borås för att se till att infrastruktur, system och tjänster fungerar som de ska.

 • Artikel

  IT-säkerhetsfrågor i samband med kriget i Ukraina

  Säkerhetsläget förändras varje dag på grund av det pågående kriget i Ukraina. Händelserna får också konsekvenser inom IT. Här är några rekommendationer för att höja säkerhetsnivån inom svenska verksamheter.

Kommande event

 • 31 maj

  Event

  Movex/M3: Working Together Conference

  Med undantag av medarbetarna är data ofta det mest värdefulla du har i din organisation. Er affärsdata är unik och svår att ersätta om något skulle hända. Därför behöver den självklart vara skyddad. Men för att skapa värde behöver den också vara tillgänglig för rätt personer. Shibuya har mångårig erfarenhet av drift av M3-lösningar och därför är vi också självklart med på Movex/M3 Working Together Conference i maj.