Shibuya, part of Pulsen
Personer vinkar från en segelbåt

Grundéns väljer Pulsenbolaget för global IT-drift

PRESSMEDDELANDE: Pulsen Production har tecknat ett nytt avtal med Grundéns som avser drift och support av företagets nya ERP-system Microsoft Dynamics NAV. Avtalet innebär att Pulsen tar ett helhetsansvar för driften av Grundéns ERP-system i USA, Portugal och Sverige.

Grundéns är ett svenskt företag som i över hundra år har designat, utvecklat och tillverkat helt vattentäta kläder för yrkes- och fritidsfolk.

– Vi tillverkar och säljer yrkeskläder på en internationell marknad med mycket höga krav på kvalitet, service och leveranssäkerhet. Det innebär att vi behöver ett ERP-system och en IT-partner som kan matcha verksamhetens behov fullt ut. Grundéns kontor i USA ligger dessutom på västkusten vilket innebär nio timmars tidsskillnad. Därför blir det också särskilt viktigt att ha en kompetent leverantör som kan erbjuda support och service 24/7. Med Pulsen som partner får vi det, samtidigt som samarbetet ger oss en helhetslösning som främjar fortsatt tillväxt, kommenterar Grundéns vd Patrik Strand.

– Med tanke på att Grundéns är en internationellt framgångsrik aktör med mycket höga krav på IT-stödet är vi förstås stolta över att de väljer Pulsen Production som IT-partner. Det är också ett kvitto på att vi har ett särskilt attraktivt erbjudande för företag som behöver stabil IT-drift och tillgång till en supportfunktion dygnet runt, säger Martin Hogmalm, vd för Pulsen Production.

Vill du veta mer om Grundéns lösning?

Shibuya – en del av Pulsen

Shibuya skapades i mars 2020 genom samgåendet mellan Pulsen Production och Shibuya Crossing. Företaget är en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT.

KONTAKT

Mikael Johansson

Business Area Director

Shibuya

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen