Shibuya, part of Pulsen
Årjängs kommun väljer Pulsen för IT-drift

Årjängs kommun väljer Pulsenbolaget för IT-drift

Pulsen Production och Årjängs kommun har tecknat ett nytt avtal som avser drift av kommunens IT-verksamhet. Årjängs kommun säkerställer genom avtalet tillgången på hög och tillräcklig kompetens, driftsäker IT-miljö samtidigt som servicen till medborgare och medarbetare ska utvecklas och förbättras. Avtalet löper över fyra år med möjlighet till förlängning i upp till ytterligare fyra år.

Årjängs kommun väljer Pulsen för IT-drift

Årjängs kommun tecknar avtal med Pulsen kring IT-drift. På bilden: Martin Hogmalm från Pulsen Production samt Birgitta Evensson, Kjell-Arne Ottosson och Linda Sydengen, Årjängs kommun.

Det nya avtalet är ytterligare en framgång för Pulsens arbete med kunder inom den offentliga sektorn. I dag arbetar över hälften av landets kommuner med Pulsens IT-bolag för att på olika sätt förenkla och effektivisera för medborgare och medarbetare.


– Vi ser fram emot att samarbeta med Pulsen. De har lång erfarenhet av kommunal verksamhet och jag förväntar mig en säker, stabil och kostnadseffektiv IT-leverans med hög service och tillgång till bred kompetens, säger Birgitta Evensson, kommunchef.


– Jag är väldigt nöjd med resultatet av upphandlingen. Upphandlingsprocessen har varit väl genomarbetad och kvalitetssäkrad, säger Agnetha Persson, upphandlingsstrateg.


– I dag vet vi att stabila och säkra IT-drifttjänster är avgörande i de flesta verksamheter. För Pulsen handlar det därför om att erbjuda maximal tillgänglighet och service som svarar också mot de hårdaste kraven. Årjängs kommun har en uttalad strategi att förändra och utveckla verksamheten med ett modernt IT-stöd. Mot den bakgrunden känns den här upphandlingen väldigt framåtblickande. Vi ser fram emot att bidra med engagemang och erfarenhet, säger Martin Hogmalm från Pulsen Production.


– Digitaliseringen skapar nya möjligheter att ge god service till såväl medborgare som medarbetare. Vi är förstås glada över att nu ha fått förtroendet att samarbeta med Årjängs kommun i de här frågorna, avslutar Martin Hogmalm.


Årjängs kommun ligger i sydvästra Värmland och har cirka 10 000 invånare. Inom kommunens verksamheter finns totalt cirka 800 anställda.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen