Shibuya, part of Pulsen
Cramo förlänger samarbete med Pulsen Production

Cramo förlänger samarbete

Pulsen Production har tecknat en avtalsförlängning med Cramo Group som avser IT-drifttjänster. Avtalet innebär att Pulsen fortsätter att leverera skräddarsydda kapacitetstjänster för Cramos IT-plattformar Windows/Intel och IBM Power i samt tillhörande IT-tjänster. Pulsen och Cramo har samarbetat sedan år 2012 och det nya avtalet innebär att det nära samarbetet fortsätter flera år till.

Maria Karlsson på Cramo

Maria Karlsson, Head of RUN på Group IT, och Cramo Services. (FOTO: Cramo)

Cramo Group är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler.


– Uthyrning är Cramos kärnverksamhet och uthyrningssystemet hjärtat bland våra IT-system. För oss är det ytterst viktigt att kunna hålla det vi lovar i våra kund- och leverantörslöften. Ett tillgängligt och stabilt uthyrningssystem är en nödvändig konkurrensfördel, kommenterar Maria Karlsson, Head of RUN på Group IT, och Cramo Services.


– Vi känner oss trygga med Pulsen som leverantör av vår IBM Power- och Intelplattform. Gedigen kompetens och lång erfarenhet inom området gör Pulsen till en naturlig förlängd arm av vår egen IT-avdelning. Vi uppskattar också att Pulsen är lyhörda, flexibla och engagerade i oss som kund och vår kärnverksamhet, fortsätter Maria Karlsson.


Cramo har cirka 2 600 medarbetare och omsatte år 2016 totalt 712 miljoner euro. Verksamheten omfattar cirka 300 hyresdepåer i fjorton länder.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen