Shibuya, part of Pulsen
Releasy och deras Personal

Snabbväxande Releasy väljer Pulsenbolaget för IT-drift

Pulsenbolaget har tecknat ett nytt avtal med Releasy som avser IT-drift och optimering av företagets IT-miljö. Avtalet innebär att Pulsen blir en strategisk partner till Releasy och syftar till att ge bolaget en driftsäker och flexibel IT-miljö som möter en verksamhet i mycket stark tillväxt.

Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning. Under de senaste två åren har omsättningen mer än fördubblats och antalet medarbetare har under året ökat från cirka 700 till cirka 1000.


– Releasys kärnverksamhet handlar om att hantera kontakter med våra uppdragsgivares slutkunder och är helt beroende av en tillgänglig IT-miljö. Enkelt uttryckt får driftstörningar inte förekomma. I Pulsen Production har vi nu en mycket kompetent och erfaren partner med kapacitet att matcha kraven på tillgängliga IT-system samtidigt som vi får den flexibilitet vår verksamhet och tillväxt kräver, kommenterar Releasys vd Johan Frodell.


– Vi är väldigt glada att ett framgångsrikt och snabbväxande bolag som Releasy väljer Pulsen Production som strategisk IT-partner. Det är också en verksamhet med extremt höga krav på tillgänglighet, stabilitet och en väl utvecklad supportfunktion. I den här typen av uppdrag har vi ett erbjudande som vi vet ligger i absolut framkant. Nu ser vi fram emot att leverera tjänster som bidrar till Releasys fortsatta framgång, säger Martin Hogmalm på Pulsen Production.


– Pulsen Production har visat prov på både kunskap och engagemang som matchar den föränderliga och krävande verksamhet Releasy bedriver. Vi är väldigt nöjda med samarbetet så här långt, avslutar Johan Frodell.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen