Shibuya, part of Pulsen
Personer sätter ihop sina knogar i en gemenskap och laganda

”Här får jag förtroende och möjlighet att växa med uppgiften”

VÅRA MEDARBETARE: Som ny på jobbet är det inte alltid så lätt att komma in i sin roll. För Josefin Ceder Molander har det dock gått snabbt att kliva i arbetet som leveransansvarig på Pulsen Production.

– Nu har jag inte arbetat här så länge men när jag jämför med andra arbetsplatser som jag varit på är känslan att Pulsen ger mig ett stort förtroende i mitt arbete och rollen som leveransansvarig.

 

Börjat arbetet med mindre projekt

– Även om jag inte är den med mest erfarenhet så får jag varje dag möjlighet att utföra uppgifter eller projekt som har stor betydelse för våra kunder. Så här långt är nog det roligaste i mitt jobb att få styra miniprojekt. Sen är man givetvis aldrig ensam, tekniska specialister finns alltid inom räckhåll.

 

– I rollen som leveransansvarig arbetar jag inte med teknikfrågor på samma sätt som supporten och teknikerna, men jag för ofta en proaktiv dialog med våra kunder där vissa är mer intresserade än andra av utvecklingen. Det märks inte minst i att mycket fokus ligger på molntjänster och GDPR. Sen handlar det som så ofta om att förstå den vardag kunderna befinner sig i. Genom att själv ansvara för mindre delprojekt har jag ganska snabbt fått en förståelse för de utmaningar och möjligheter som finns när det gäller att erbjuda en stabil och säker IT-drift.

 

– Som leveransansvarig är man förstås lite av ansiktet utåt mot ett antal kunder. Jag trivs bra med den kontakten och träffar många av uppdragsgivarna varje vecka.

När arbete och vägval i yrkeslivet kommer på tal rekommenderar jag gärna Pulsen till min omgivning.

Magkänsla som stämde

– Som student läste jag marknadsföring och IT. I slutet av mina studier hade jag bestämt mig för att jag ville arbeta med IT och Pulsen kändes i det sammanhanget som en bra, trygg arbetsplats som också ger utrymme för personlig utveckling. Eftersom jag är från Borås så har jag hört mycket om företaget. Under utbildningen höll jag ögonen öppna efter tjänster på Pulsen, men i slutändan var det en bekant som rekommenderade mig vilket ledde till intervju där de jag träffade gav en bra magkänsla.

 

– Det här är en arbetsplats med stort fokus på att lösa sina uppgifter på ett effektivt och bra sätt. Samtidigt har vi en lättsam stämning på kontoret där man har möjlighet att prata med alla, både om jobbet och mer privata saker. När arbete och vägval i yrkeslivet kommer på tal rekommenderar jag gärna Pulsen till min omgivning.

Josefin Ceder Molander

Leveransansvarig på Pulsen Production

 

Josefin är 26 år gammal, bor i Borås och har studerat affärsinformatik med inriktning mot internationell marknadsföring och IT, en fyraårig utbildning i Borås. I utbildningen ingick ett års studier i Kina där Josefin bodde i Shanghai.

 

– Utöver mitt arbete har jag en egen häst som jag lägger mycket tid på. Jag rider westernridning där målet är att komma ut och tävla så mycket som möjligt i år. Blir det inte medverkan i SM i år hoppas jag vara med där nästa år.

Shibuya – en del av Pulsen

Shibuya skapades i mars 2020 genom samgåendet mellan Pulsen Production och Shibuya Crossing. Företaget är en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen