Shibuya, part of Pulsen

Robert Rinde förstärker satsning inom IT-säkerhet

Robert Rinde har anställts med fokus på att utveckla Pulsen Productions affärs- och tjänsteerbjudande inom IT-säkerhet. Rekryteringen av Robert är en del av satsningen för att nå Pulsen Productions offensiva tillväxtplaner och flytta fram positionen inom IT-säkerhet ytterligare. Robert Rinde kommer närmast från Tripnet där han arbetat i 17 år, senast i rollen som försäljningschef.

Robert Rinde, Pulsen Production

På Pulsen kommer Robert bland annat att arbeta med frågor som rör effektivisering och automatisering av IT, molntjänster, kundernas verksamhetskrav inom IT-säkerhet och anpassningar till GDPR.


– Robert tar med sig en gedigen bakgrund och kunskap som kommer att göra Pulsen Productions tjänsteutbud ännu starkare. Han har en analytisk förmåga och förstår de utmaningar som präglar utvecklingen inom modern IT-drift. Jag är övertygad om att Robert blir en stor tillgång för Pulsen och våra kunder, säger Martin Hogmalm på Pulsen Production.


– Bland de saker som lockade mig att börja på Pulsen är den höga utvecklingstakt bolaget befinner sig i. Företaget växer och det händer väldigt många spännande saker där jag gärna vill bidra och vara en del av arbetet. Vi ser inte minst hur införandet av GDPR och allt hårdare krav på IT-säkerhet driver utvecklingen. Det är precis i den miljön jag vill arbeta, säger Robert Rinde.


– På Pulsen finns det en bra atmosfär som bygger på stor frihet under ansvar. Jag har också många kompetenta kollegor med bra idéer och en prestigelös attityd. Det är förstås ett väldigt bra utgångsläge när man arbetar inom ett område som kräver ett starkt lagarbete både med kollegor och kunder, avslutar Robert Rinde.


Robert Rinde är 41 år och bor i Bollebygd. Under tiden på Tripnet arbetade Robert bland annat med försäljning, tjänsteutveckling och behovsanalyser inom IT.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen