Shibuya, part of Pulsen

Ökad IBM Power-kompetens genom nytt samarbetsavtal

iPOC är ett nystartat konsultbolag med fokus på IBM Power, men dess medarbetare har lång erfarenhet och spetskompetens inom området. Pulsen Production, en stor aktör inom Powerinfrastruktur som hårdvara och drifttjänster i Sverige, inleder nu ett samarbete med iPOC för att ge sina kunder tillgång till ytterligare möjligheter inom IBM Power-området.

Genom det nya avtalet får Pulsens kunder möjlighet att dra fördel av iPOC:s spetskompetens och paketerade lösningar inom IBM Power, Storage och High Availability. iPOC kan samtidigt leverera drifttjänster från Pulsen Production till sina kunder.


Pulsen har fokus på drift och IT-infrastruktur för affärskritiska system, både på IBM Power och Windows/Intel-plattformarna, och levererar drift från egna georedundanta datacenter i Västsverige och med bemanning och support dygnet runt.


Torsten Persson, iPOC (Foto: Ola Dyrhill/Pulsen)

Torsten Persson, iPOC (Foto: Ola Dyrhill/Pulsen)


– Genom samarbetet med Pulsen så kan vi som ett ganska litet bolag erbjuda våra kunder ett brett utbud av drifttjänster med 7/24 övervakning, säger Torsten Persson på iPOC och fortsätter:


– Pulsen är en stabil aktör som långsiktigt satsat på Powerområdet, så det känns riktigt bra för oss och våra kunder att teckna detta samarbetsavtal.


Christian Tammjärv ansvarar för utveckling av partnerskap på Pulsen Production. Även han är mycket nöjd med det nya samarbetet:


– iPOC har en unik spetskompetens på den svenska marknaden och dessutom en mycket bra relation med sina kunder. Det här gjorde dem till ett perfekt komplement till Pulsens egna tjänster och vårt sätt att arbeta. Vi är mycket glada för samarbetet, säger Christian Tammjärv.


jag vill veta om Powerlösningar

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen