Shibuya, part of Pulsen

Möt vår expert inom lagerlösningar!

Med en bakgrund från IBM och över tio års erfarenhet inom branschen erbjuder nu Lennart Hjerpe expertiskunskap inom lagringslösningar åt Shibuyas kunder.

lennarthjerpe-listbild

 

Hej Lennart! Vad är din roll på Shibuya? Hur hamnade du här?

Min roll på Shibuya är att ta fram lagringslösningar som hjälper våra kunder att hantera sitt data på bästa och mest ekonomiska sätt. Jag har en bakgrund från IBM där jag bistod IBMs partners och distributörer med expertiskunskap om IBMs lagringslösningar.


Efter tolv år på IBM och fyra år inom distributionsledet så kände jag att jag ville komma närmare slutkunden som jag tidigare hjälpt IBMs partner med att ta fram lösningar till, då dök möjligheten upp här på Shibuya. På Shibuya, som nu är en del av Pulsenkoncernen, hoppas jag med mina erfarenheter av lagringslösningar kunna hjälpa både befintliga och nya kunder med deras IT-utmaningar i datacentret.


Vad gör du när du inte arbetar på Shibuya?

Då fotograferar jag en hel del, tycker det är fantastiskt roligt och utvecklande, sedan tycker jag också om att snickra och renovera hus. Vi har en dalagård från tidigt 1900-tal mitt ute i Orsa finnmark som behöver pysslas om. Matlagning är ett annat stort intresse jag har samt att vara ute i naturen, därför plockar jag gärna själv svamp och bär till mina maträtter.


Vad är det som gör Shibuya till den bästa arbetsplatsen?

Shibuya, med sin långa erfarenhet och höga kompetens inom systemintegration, tillsammans med sina kunniga medarbetare hjälper mig att utvecklas och se nya möjligheter på lösningar för våra kunder. Eftersom Shibuya numera är en del av Pulsen finns det ännu fler möjligheter att utvecklas.


Kan du berätta något otippat om dig själv?

Jag ville egentligen bli bonde! Som barn var jag ofta på vårt landställe som låg granne med en bondgård. Jag körde traktor och mjölkade kor på helger och sommarlov.


Jag tyckte att det var spännande och roligt. Det som jag kommer ihåg mest var att som fjortonåring hade jag ansvaret för 20 mjölkkor och tio kvigor under en vecka då bonden åkte på semester. Det innebar mjölkning morgon och kväll och att dagtid se till att korna höll sig inom sin inhägnad och hade vatten. Det mest spännande som hände under den veckan var att en ko kalvade, jag hade varit med om det tidigare men nu var jag ensam om ansvaret. Det gick bra, både ko och kalv (och jag själv) klarade det bra!

jag vill veta mer...

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen