Shibuya, part of Pulsen

Nathalie har fokus på andra ettor och nollor

På ett IT-företag blir det lätt fokus på den tekniska expertisen, alla de talanger som får system och olika typer av lösningar att fungera i kundernas organisationer. Men för att allt det ska funka så behövs det också en bra ekonomistyrning, och det är här Nathalie Nagy kommer in!

nathalienagy-listbild

 

Som ekonomiansvarig på Shibuya tog hon över efter Eva, som haft rollen i många år. Men även om hon jobbat kortare än Eva så är hon långt ifrån ett oprövat kort. Hon har tidigare bland annat varit redovisningsansvarig på ett juridikföretag och har en civilekonomexamen i bagaget.


Vad är det roligaste med ditt jobb?

”Det är att man får kombinera den större helhetsbilden med att grotta ner sig i detaljer,” säger Nathalie Nagy. ”Med företag som Shibuya blir det också mer personligt där varje individ blir viktig, och det tycker jag är kul.”


Hur är intrycket av Shibuya?

”Trots att jag varit här relativt kort tid har jag fått en väldigt positiv bild av företaget och uppskattar den familjära stämningen. Folk är glada, seriösa och hjälpsamma, det är tydligt att man vill varandras bästa. Numera är vi en del av Pulsenkoncernen och för mig innebär det att vi blir ett ännu starkare team,” säger Nathalie.

jag vill veta mer...

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen