Shibuya, part of Pulsen

Mitt i korsningen - Jessica Liljefors, Account Executive på Shibuya

Att få kunder, leverantörer och kollegor att se världen på samma sätt och gå åt samma håll kräver en erfaren diplomat och säljare. Jessica är en uppskattad sådan på Shibuya. I hennes roll som Account Executive har hon ansvar för att vårda några av företagets viktigaste kunder och föra både projekt och affärer framåt. En viktig faktor för att få alla bitarna på plats är enligt Jessica att i grunden försöka förstå uppdragsgivarnas mål och effektivt översätta det till leverantörer och kollegor.

jessicaliljefors-listbild


”Jag älskar när kunderna ser oss som en del av deras organisation, som en tillitsfull partner,” säger Jessica. ”Det är också en av särskiljarna för Shibuya, att vi är så nära våra kunder i decennier och fortsätter leverera värde år efter år”.


Jessica har över 25 års erfarenhet av branschen och de stora amerikanska jättarna. Erfarenheter som fick henne att aktivt välja ett mindre företag, ett ställe där hon kan påverka och vara med i hela processen.


”Jag uppskattar de snabba beslutsvägarna och möjligheten att arbeta nära tillsammans med kollegor under lång tid,” säger Jessica. "Alla känner ägandeskap och det finns också en fin Shibuyakultur där vi alltid försöker leverera lite mer än vad kunden förväntar sig."

 

Kunniga och engagerade kollegor är andra saker som Jessica värdesätter i sin roll.

”Tillgängligheten gör att jag snabbt kan sätta mig ner med våra experter och få svar på något en kund undrar över,” säger Jessica. ”Allt sammantaget så blir det väldigt roligt att träffa kunder, för vi översköljs ofta av beröm vilket såklart förgyller livet.”

 

När Jessica inte jobbar är det mycket fokus på finska lapphunden Ossie och franska 34-fotaren.

 

”Jag älskar att vara långt ute i Skärgården, på en blåsig klippa på Landsort. Inte sällan är det bara jag och hunden där och vi stortrivs,” säger Jessica. ”På Shibuya har jag möjlighet att kombinera jobb och familjeliv på ett bra sätt, eftersom företaget erbjuder flexibilitet som underlättar i vardagen.”

 

Ett annat intresse är mat, och ett av favorittillbehören är hemmagjord bearnaisesås.

 

”Nyckeln till en bra bearnaise är mycket dragon, men framför allt är det tid och tålamod. Du måste vispa, vispa, vispa. Du kan aldrig stressa fram en bra bearnaisesås.”

jag vill veta mer...

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen