Shibuya, part of Pulsen

Enterprise 2.0 - Vad innebär framtidssäker kommunikation?

Vad innebär framtidssäker kommunikation? Enterprise 2.0 kräver tillgång till bandbredd som kan skala både snabbt och utan begränsningar - utan kännbara stopp och riksfyllda hårdvaruupgraderingar.

Vad innebär framtidssäker kommunikation?

Cloud computing, virtualisering, hyperkonvergerade plattformar, videoströmmar, smart-grid-kommunikation, affärskontinuitet och katastrofåterställning - Enterprise 2.0 kräver tillgång till bandbredd som kan skala både snabbt och utan begränsningar - utan kännbara stopp och riskfyllda hårdvaruuppgraderingar. Nätverket är - hur man än ser det - kärnan i Enterprise 2.0, och skall kunna hantera verksamhetens informationsflöde för personal, kunder och partners.


Äga eller köpa som tjänst?

Dagens digitalisering av verksamheter på alla nivåer gör att företag är både en konsument av kommunikationstjänster samt en leverantör av tjänster till sina anställda. Är det bättre för verksamheten att skaffa svart fiber och en egen, öppen kommunikationsplattform - eller är det smartare att förlita sig på en tjänsteleverantör? Capex kontra Opex?


Här måste svaret utgå från det strategiska värdet av nätverket. Vi har goda skäl att rekommendera en egen skalbar, öppen och säker plattform, där ni har kontroll över integritet, kostnadsbild och teknikfördelar. Tänk att kunna leverera företags-applikationer över hundratals kilometer utan att kompromissa med prestanda eller säkerhet.


Strategisk affärstillgång

Nätverket kan visa sig vara din viktigaste differentiator och din största konkurrenskraft. Högsta tillgänglighet, lägsta fördröjning och maximal säkerhet är gemensamma nämnare för optiska företagsnätverk inom flera kritiska verksamheter. Med en öppen optisk lösning, har du en skalbar kommunikationsplattform som bara levererar. Vår teknik har redan hjälpt flertalet av Nordens mest kritiska verksamheter implementera skalbara lösningar som låst upp alla möjligheter för framtiden.

jag vill veta mer...

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen