Från Scale-Up till Enterprise ready

Att växa din affär tillsammans med Shibuya.

 

Från Scale-Up till Enterprise ready


Att stå på egna ben, hitta ett unikt marknadsbehov och bygga lösningar som löser de utmaningarna är helt fantastiskt. Innovation och entreprenörskap är den grund som både Shibuya och vårt moderbolag Pulsen Group bygger på och vi applåderar alla som vågar starta och växa sina bolag.

Med vår erfarenhet vet vi också att samarbete är nyckeln till att bygga något som är större än de enskilda delarna.


Tillsammans med Shibuya får både ditt bolag och dina kunder tillgång till de trygga tekniska lösningar som behövs för att skapa framtidssäkra lösningar. Samtidigt blir du del av ett ekosystem som får ditt bolag att växa inom alla områden. Tillsammans gör vi dig "enterprise ready".

Ekosystem med Shibuya och IBM

Det börjar med rätt matchning och rätt planering. De startupbolag som har rätt innovationshöjd och lösningar som marknaden kommer efterfråga har möjlighet att bli del av IBM och Shibuyas acceleratorprogram. Under 12 månader har bolaget då möjligheter att utveckla både sin affärsmodell och sina tekniska lösningar för rätt skalbarhet med hjälp av experter inom respektive områden.

1

Nuläge och planering

Vilka tekniker används idag och hur ser den tekniska framtiden ut för de lösningar som bolaget levererar. Branschledande experter ger råd från allt från applikationer till lagring, säkerhet och kommande teknologier.

2

Onboarding
på IBM Cloud

Den optimerade tekniska plattformen sätts upp för att lösa dina och dina kunders behov idag, med rätt kostnadsstruktur, och för att kunna skala lösningen i takt med att ditt bolag växer.

Inom programmet har du fri tillgång till molnplattform IBM Cloud, vilket gör att du enklare hittar rätt lösning för din tjänst.

3

Gemensamma sälj- och marknadsinsatser

Här skapas unika möjligheter att nå ut på marknader runt om i världen när både med IBM och Shibuyas stora ekosystem och nätverk öppnar nya dörrar för ditt bolag.

4

Lyfta med rätt skalbarhet

Med teknik och ekosystem på plats är det dags att skala upp. Marknadsplatser och säljkanaler gör steget in i enterprisevärlden avsevärt kortare.

Resan fortsätter tillsammans med Shibuya

Efter genomgånget acceleratorprogram står du på stadiga ben, men knappast ensam. Shibuyas ekosystem och stabila tekniska lösningar ger dig en trygg fortsatt tillväxt.

Strategiska partnerskap för Scale-Up-bolag

Shibuya - Säker IT från Sverige
IBM Business Partner
Arrow ECS Sweden

Vad krävs för att vara "Enterprise ready"?

Steget mellan Scale-Up och Enterprise kan ibland vara överraskande stort. Med storleken kommer helt nya krav på till exempel regelefterlevnad och säkerhetslösningar.


Men det är lugnt. Shibuya levererar dagligen innovativa IT-lösningar, inte minst för verksamhetskritisk IT inom EU. Nu gör vi också våra lösningar tillgängliga för ditt bolag så att du enklare kan fortsätta växa – trygg i att du på ett korrekt sätt hanterar allt från övervakning, backup och IT-support till cybersäkerhet och moln- och IT-infrastruktur.

Några fördelar med lösningar från Shibuya

Några som redan kommit långt...

Your Company

Your Company

Your Company's molnbaserade tjänst Ägaranalys ger rådgivande bolag nya möjligheter, kompetens och kvalitetssäkring för att förklara skatt, sparande och försäkring för ägarledda företag.

https://www.yourcompany.se/

eljun

Eljun

Moderna problem kräver moderna lösningar. Eljun Open eMobility Network gör det enklare och smidigare att ladda sin elbil oavsett var man är.

https://www.eljun.com/

SiB Solutions

SiB Solutions

Logtech-bolaget SiB Solutions intelligenta och AI-försedda videoanalystjänster möjliggör felfri logistik. Med enastående visuell insikt i flödena skapas stora värden för logistikintensiva företag.

https://www.sibsolutions.com/

SE även

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata vidare om hur du går från Scale-Up till Enterprise ready.


Christian Wibeck

Head of Sales & Business Development