Karriär

Japp.

Det här är början på en underbar vänskap.

Härligt att du är här!

Du har hittat till vår karriärsida. Det innebär att vi har något gemensamt som vi borde titta närmare på.

Vi kan börja med oss. Shibuya må vara ett japanskt namn, men vi är något så unikt som ett helsvenskt techbolag med fokus på verksamhetskritisk IT.

Vi är en del av familjeägda Pulsen Group, för övrigt en av landets allra första IT-bolag, och den familjära känslan plockar vi gärna med oss till jobbet.


Välkommen till oss helt enkelt.

På Shibuya förutsätter vi atT...

Du vill bli ännu grymmare på ditt jobb

Du tar med din personlighet och ditt driv till jobbet

Du får en kick av att se andra lyckas

Känner du igen dig? Kolla då gärna in våra lediga tjänster.

Lediga jobb på Shibuya

Flexibla arbetsmiljöer


För oss och för våra kunder är resultatet det viktigaste, inte var det skapas. De senaste åren har ju varit lite speciella kring var vi har jobbat och vi fortsätter att vara flexibla kring var du trivs och jobbar bäst. Samtidigt gillar vi att träffas och har satsat mycket på att skapa riktigt bra arbetsmiljöer oavsett var du är. Vi sitter i toppmoderna lokaler vilka ger möjlighet att jobba i öppet landskap, spela en pingismatch, relaxa i ett lugnt hörn eller kasta sig rakt in i ett war-room. Flera av våra arbetsmiljöer har till och med utsetts till några av Sveriges allra bästa.

... och en god arbetsplats


När vi ändå pratar utmärkelser har vi också utsetts till Karriärföretag fyra år i rad nu. Vi tror att våra satsningar på arbetsmiljö, ledarskap och mångfald är en av bakgrunderna till det. Vi ser också till att vår värdegrund inte är en pappersprodukt utan något vi möter till vardags. Det är inga konstigheter, eftersom det inte är några konstigheter. Vi kallar värdegrunden UPAL utifrån att vi vill "Utmana" våra kunder och oss själva; vara "Personliga", ta "Ansvar" och arbeta "Långsiktigt".

 

– Att vi för fjärde året i rad får ta emot utmärkelsen “Årets Karriärföretag” innebär att såväl Young Professionals som Senior Professionals värdesätter vårt arbete och ser vilka fina utvecklingsmöjligheter som finns här. För mig är detta ett kvitto på att vi är på helt rätt väg, säger Eva Fröberg, People & Culture på Pulsen Group.


Ett bra ställe att jobba på.


Shibuya har, tillsammans med flera bolag inom Pulsengruppen, tilldelats utmärkelsen Healthy Place to Work. Bolaget har sedan en tid arbetat strukturerat med OneLab kring att erbjuda hälsofrämjande undersökningar och åtgärder för sina medarbetare. Utmärkelsen ges till företag som arbetar aktivt med hälsofrågor och som dessutom kan påvisa förbättringar över tid.

 

– Det är verkligen kul att få den här utmärkelsen! Det innebär att vårt arbete med att skapa en bra arbetsmiljö ger resultat men framför allt är det ett tecken på att mina kollegor mår bra på jobbet, säger Kersti Evermyr, HR-ansvarig på Shibuya.

Du vill bli ännu grymmare på ditt jobb

Vi tänker att du kan en hel del inom ditt område redan. Men det du verkligen gillar är att lära dig ännu mer, hålla dig uppdaterad och att använda din kompetens och din erfarenhet för att utmana och utveckla inte bara dig själv utan också dina kollegor och våra kunder. Som medarbetare på Shibuya är du en viktig del av att få verksamhetskritisk IT att fungera bra, både idag och i morgon, och det kräver ständig innovation.

Du tar med dig din personlighet och ditt driv till jobbet

En stor familj har många olika individer. Det tycker vi är härligt. Då kan vi lära oss en massa av kollegorna och se till att hjälpa och komplettera varandra på ett sätt som gör vardagen ännu roligare och kunderna ännu nöjdare. Det finns också stora möjligheter till personlig utveckling inom våra väggar. Men som i alla stora familjer gäller det också att ta lite plats ibland. Din initiativförmåga kommer ge dig möjligheter både att utvecklas i din egen roll och att påverka Shibuya framåt.

Du får en kick av att se andra lyckas

Sharing is caring. På Shibuya gör vi vårt bästa för att hjälpa andra att lyckas. Det kan vara en kund som ska nå sina verksamhetsmål, en kollega som ska ta fram en ny lösning eller du själv som ska lyckas i ditt uppdrag. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och våra erfarenheter eftersom vi vet att vi blir bättre tillsammans och har roligare när vi når våra mål.

Vi tänker såklart mycket på teknik på Shibuya. Det tycker vi är roligt. Ännu roligare är det att prata teknik med likasinnade. Kollegorna är det absolut bästa med att jobba på Shibuya.

 

Här är några av dem:

En erfaren arbetsgivare tar hand om medarbetarna

 

Med över femtio år inom techbranschen och som entreprenörer har vi inom Pulsen Group samlat på oss en hel del erfarenheter. Vi har lång erfarenhet av att bygga starka bolag och hjälpa andra bolag att bli ännu starkare. En del i det är att vi tar hand om våra medarbetare och erbjuder bra förmåner såsom Benify, fri pensionsrådgivning, generöst friskvårdsbidrag och har kollektivavtal. Vi arbetar sida vid sida på lika villkor och firar våra framgångar tillsammans.

Ett enkelt bolag med stora ambitioner

 

På Shibuya gillar vi utmaningar och är stolta över att vi har många medarbetare som fortsätter att växa med oss och anta nya utmaningar internt både som specialister och som ledare. En bra sak i att vara en del i en större koncern är också att du har stor möjlighet till utveckling även inom koncernen. Vi jobbar med verksamhetskritisk IT och hjälper våra kunder året om, alla dagar i veckan, varje minut på dygnet och allt görs härifrån Sverige. Vi är ett litet bolag med stora ambitioner och varje person är en viktig del för att vi ska lyckas som helhet.

Vad mer kan vi säga om oss?

Du är ju riktigt intresserad och vi hoppas vi får träffas snart och lära känna varandra bättre helt enkelt.

Men vi kan avsluta med lite basfakta om Shibuya så hörs vi vidare sedan.

Shibuya skapades våren 2020 genom samgående mellan de erfarna techbolagen Pulsen Production och Shibuya Crossing och är en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT.

Vi levererar tjänster inom bland annat datacenterinfrastruktur och IT-drift, säkra kommunikationslösningar, service och support 24/7, säkerhetslösningar, applikationsdrift och tredjepartsservice.

Shibuya har strategiska partnerskap med ledande tillverkare och referenslösningar hos flera av Nordens mest krävande IT-verksamheter i både den privata och offentliga sektorn. Bolaget är certifierat enligt ISO 14001, 9001 och 27001.

Shibuya är en del av Pulsenkoncernen har ca 120 medarbetare vid kontoren i Borås, Stockholm, Göteborg och Ulricehamn

Välkommen till Shibuya!