Jobba med oss

Härligt att du är här!

Eftersom du har hittat hit tror vi att vi har en del gemensamt.

Vi kan börja med oss. Shibuya må vara ett japanskt namn, men vi är något så unikt som ett helsvenskt techbolag med fokus på verksamhetskritisk IT.

Vi är en del av familjeägda Pulsen Group, för övrigt en av landets allra första IT-bolag, och den familjära känslan plockar vi gärna med oss till jobbet.

Välkommen till oss helt enkelt.


Lediga jobb på Shibuya

Att få sitta med smarta kollegor och lösa problem är verkligen det som får mig att gå till jobbet. Det är en kollaborativ kultur som verkligen är positiv!

Hicham Fhiyel
Senior Infrastructure Engineer

Karriärföretag fyra år i rad


För oss och för våra kunder är resultatet det viktigaste, inte var det skapas, så vi är flexibla kring var du trivs och jobbar bäst. Samtidigt gillar vi att träffas och har satsat mycket på att skapa riktigt bra arbetsmiljöer oavsett var du är. Flera av våra arbetsmiljöer har till och med utsetts till några av Sveriges allra bästa.


När vi ändå pratar utmärkelser har vi också utsetts till Karriärföretag fyra år i rad nu. Vi tror att våra satsningar på arbetsmiljö, ledarskap och mångfald är en av bakgrunderna till det. Vi ser också till att vår värdegrund inte är en pappersprodukt utan något vi möter till vardags. – Att utmana, att vara personliga, att ta ansvar och att arbeta långsiktigt – Det är inga konstigheter, eftersom det inte är några konstigheter.


Ett bra ställe att jobba på


Shibuya har, tillsammans med flera bolag inom Pulsengruppen, tilldelats utmärkelsen Healthy Place to Work. Bolaget har sedan en tid arbetat strukturerat med OneLab kring att erbjuda hälsofrämjande undersökningar och åtgärder för sina medarbetare. Utmärkelsen ges till företag som arbetar aktivt med hälsofrågor och som dessutom kan påvisa förbättringar över tid.


– Det är verkligen kul att få den här utmärkelsen! Det innebär att vårt arbete med att skapa en bra arbetsmiljö ger resultat men framför allt är det ett tecken på att mina kollegor mår bra på jobbet, säger Kersti Evermyr, HR-ansvarig på Shibuya.

En rutinerad arbetsgivare och ett bolag där du gör skillnad


Med över femtio år inom techbranschen och som entreprenörer har Pulsen Group samlat på sig mycket erfarenhet av att bygga hållbara bolag. En del i det är att vi tar hand om våra medarbetare och erbjuder bra förmåner såsom Benify, fri pensionsrådgivning, generöst friskvårdsbidrag och har kollektivavtal. Vi arbetar sida vid sida på lika villkor och firar våra framgångar tillsammans.

 

På Shibuya gillar vi utmaningar. Vi jobbar med verksamhetskritisk IT och hjälper våra kunder året om, alla dagar i veckan, varje minut på dygnet och allt görs härifrån Sverige. Vi är ett litet bolag med stora ambitioner och varje person är en viktig del för att vi ska lyckas som helhet.

Jag lär mig otroligt mycket på jobbet. Men det roligaste med rollen är all kontakt med kunderna och att kunna hjälpa dem i deras arbete.

Elin Holmqvist
Senior Support Engineer