Jobba med oss

Lediga tjänster och karriärmöjligheter på Shibuya

Härligt att du är här!


Eftersom du har hittat hit tror vi att vi har en del gemensamt.

Vi kan börja med oss. Shibuya må vara ett japanskt namn, men vi är något så unikt som ett helsvenskt techbolag med fokus på verksamhetskritisk IT.

Vi är en del av familjeägda Pulsen Group, för övrigt en av landets allra första IT-bolag, och den familjära känslan plockar vi gärna med oss till jobbet.

Välkommen till oss helt enkelt.


Lediga jobb på Shibuya

En rutinerad arbetsgivare
och ett bolag där du gör skillnad

Med över femtio år inom techbranschen och som entreprenörer har Pulsen Group samlat på sig mycket erfarenhet av att bygga hållbara bolag. En del i det är att vi tar hand om våra medarbetare och erbjuder bra förmåner såsom Benify, fri pensionsrådgivning, generöst friskvårdsbidrag och har kollektivavtal. Vi arbetar sida vid sida på lika villkor och firar våra framgångar tillsammans.

På Shibuya gillar vi utmaningar. Vi jobbar med verksamhetskritisk IT och hjälper våra kunder året om, alla dagar i veckan, varje minut på dygnet och allt görs härifrån Sverige. Vi är ett litet bolag med stora ambitioner och varje person är en viktig del för att vi ska lyckas som helhet.

Karriärföretag fyra år i rad

För oss och för våra kunder är resultatet det viktigaste, inte var det skapas, så vi är flexibla kring var du trivs och jobbar bäst. Samtidigt gillar vi att träffas och har satsat mycket på att skapa riktigt bra arbetsmiljöer oavsett var du är. Flera av våra arbetsmiljöer har till och med utsetts till några av Sveriges allra bästa.

När vi ändå pratar utmärkelser har vi också utsetts till Karriärföretag fyra år i rad nu. Vi tror att våra satsningar på arbetsmiljö, ledarskap och mångfald är en av bakgrunderna till det. Vi ser också till att vår värdegrund inte är en pappersprodukt utan något vi möter till vardags. – Att utmana, att vara personliga, att ta ansvar och att arbeta långsiktigt – Det är inga konstigheter, eftersom det inte är några konstigheter.

Ett bra ställe att jobba på

Shibuya har, tillsammans med flera bolag inom Pulsengruppen, tilldelats utmärkelsen Healthy Place to Work. Bolaget har sedan en tid arbetat strukturerat med OneLab kring att erbjuda hälsofrämjande undersökningar och åtgärder för sina medarbetare. Utmärkelsen ges till företag som arbetar aktivt med hälsofrågor och som dessutom kan påvisa förbättringar över tid.

– Det är verkligen kul att få den här utmärkelsen! Det innebär att vårt arbete med att skapa en bra arbetsmiljö ger resultat men framför allt är det ett tecken på att mina kollegor mår bra på jobbet, säger Kersti Evermyr, HR-ansvarig på Shibuya.


En rutinerad arbetsgivare
och ett bolag där du gör skillnad

Med över femtio år inom techbranschen och som entreprenörer har Pulsen Group samlat på sig mycket erfarenhet av att bygga hållbara bolag. En del i det är att vi tar hand om våra medarbetare och erbjuder bra förmåner såsom fri pensionsrådgivning, generöst friskvårdsbidrag och har kollektivavtal. Vi arbetar sida vid sida på lika villkor och firar våra framgångar tillsammans.

På Shibuya gillar vi utmaningar. Vi jobbar med verksamhetskritisk IT och hjälper våra kunder året om, alla dagar i veckan, varje minut på dygnet och allt görs härifrån Sverige. Vi är ett litet bolag med stora ambitioner och varje person är en viktig del för att vi ska lyckas som helhet.

Några av våra medarbetare

  • Tusenkonstnären Jonas brinner för teknikens möjligheter

    I snart fem år har Jonas Toftefors verkat inom flera delar av Pulsen Group, men alltid med samma engagemang och vilja att utveckla och utvecklas. Det gjorde att han förra året blev nominerad till den prestigefulla utmärkelsen Årets Pulsar. Och nu är han i full färd med att lansera helt nya datacenter för Shibuya.

    Läs mer >>
  • Från Barcelona till Shibuya och spjutspets inom WDM

    När Hicham Fhiyel lämnade Barcelona för Sverige för fem år sen var det av nyfikenhet att få utforska de nordiska länderna och den senaste tekniken. Hos Shibuya har han gått kurser i svenska, lärt känna svenska kunder och jobbar nu med den absoluta spjutspetstekniken inom WDM och datacenterkommunikation.

    Läs mer >>

Välkommen till Shibuya!