Lösningar

Tjänster inom moln och infrastruktur, container,
IT-support, digitala arbetsplatser och cybersäkerhet från Shibuya.

Moln och infrastruktur

Hos dig, hos oss, i molnet eller en hybrid lösning

Vi har lösningen du behöver för att växa din affär, oavsett om du söker full kontroll över din IT-miljö, överlåter det helt till oss, eller vill ha en hybrid lösning. Vi erbjuder såväl IaaS, PaaS, SaaS och containerlösningar, både från våra egna eller dina datacenter, eller med public cloud.

Läs mer >

Applikationsdrift

Vi levererar din applikation som en tjänst​

Har du en mjukvara du vill att dina användare ska kunna använda, problemfritt dygnet runt? Vi erbjuder en traditionell applikations- eller containerlösning, som en SaaS-tjänst, eller som IaaS eller PaaS om du vill ta hand om fler delar själv.

Läs mer >


Cybersäkerhet

Fysiskt, digitalt och juridiskt

Med dygnetruntbevakning av våra svenskägda datacenter i Sverige skapar vi en säker miljö för din data och dina applikationer. Avancerade lösningar skyddar din data med hjälp av t.ex. SIEM och SOC, end-point-protection, L7-brandvägg och sårbarhetsskanning.

Läs mer >

Digital arbetsplats

En modern och effektiv arbetsplats

En digital arbetsplats främjar produktivitet och samarbete. Därför erbjuder vi hårdvara och mjukvara, licenser och konfiguration, som passar dina behov och budget.

Läs mer >

Shibuya Care

Vi har tjänster för dig med egna datacenter

För dig med egna datacenter har vi kunskaper och tjänster för säker, effektiv och hållbar IT-drift. B.la. WDM-lösningar för dataöverföring, underhåll som förlänger livslängden, cybersäkerhet, IT-support och rådgivning.

Läs mer >

Servicedesk och övervakning

Trygghet och service, dygnet runt

Om du stöter på problem med din IT-miljö eller behöver IT-support på svenska, erbjuder vi Shibuyas servicedesk. Vårt team av dedikerade medarbetare hjälper dig med incidenthantering, IT-support och övervakning, dygnet om, året runt.

Läs mer >

Konsulttjänster

Råd och stöd från våra experter

Vi finns nära när du behöver råd eller stöd, i den operativa driften och strategiska frågor. Vår expertis finns inom alla delar inom molntjänster och infrastruktur, applikationsdrift och säkerhet.

Läs mer >

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata vidare om lösningar från Shibuya

Christian Wibeck

Head of Sales & Business Development

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev