Lösningar

Tjänster inom moln och infrastruktur, container,
IT-support, digitala arbetsplatser och cybersäkerhet från Shibuya.


Lösningar

Tjänster inom moln och infrastruktur, container, IT-support, digitala arbetsplatser och cybersäkerhet från Shibuya.


MOLN OCH INFRASTRUKTUR

Shibuya är ett svenskt kraftpaket. Från bemannade datacenter i Sverige hanterar vi drift av verksamhetskritisk IT både på IBM Power och x86. Vi ger dig även rätt förutsättningar för flexibla molnlösningar för privata, publika och hybrida moln. Vi är stolta över att vara bäst i klassen på kundanpassade datacenterlösningar och är starka på moln- och containertjänster.

Cybersäkerhet

Informationssäkerhet är en avgörande komponent i alla våra leveranser och bidrar till att våra kunder får en tryggare vardag. Vi är ISO 27001-certifierade och har spetskompetens inom cybersäkerhet.

Container för moderna mjukvaruutveckling

Containers

Modern, agil app-utveckling, drift och DevOps-lösningar bygger på containerisering. Framtidens digitala lösningar kräver innovativa och säkra utvecklingsmiljöer. Shibuya levererar både den prestanda som dina applikationer förtjänar och bistår med rådgivning som gör att du navigerar rätt i valen av containerlösningar.

IT-support

Med Shibuyas servicedesk får du lokal kvalificerad support dygnet runt på svenska. Att lösa IT-problemen snabbt gör vardagen enklare, tryggare och ger dig mer tid att fokusera på din kärnverksamhet.

ShibuyaCare - Tjänster för dig med eget datacenter

För dig med eget datacenter

Shibuya skapar IT-miljöerna för ett digitalt Sverige och är sedan länge en av landets främsta leverantörer av verksamhetskritisk IT.

Men behoven ser olika ut och vi vill även att du med egna datacenter ska ha möjlighet att dra nytta av våra tjänster och vår långa erfarenhet för att skapa säkra och hållbara IT-miljöer.

Digital Arbetsplats

Välkommen till en modern molnbaserad arbetsplats som ger medarbetarna enkel och säker tillgång till de applikationer de behöver, där de behöver dem.

Transformation

Varje resa börjar med ett steg. Vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder och är med dig hela vägen fram. Ta nästa steg i din digitaliseringsresa med våra proaktiva konsulttjänster.