Lösningar

Tjänster inom moln och infrastruktur,
IT-support, digitala arbetsplatser och cybersäkerhet från Shibuya.


Moln och infra­struktur

På en marknad som till stora delar är internationell är vi ett svenskt kraftpaket. Från våra bemannade datacenter i Västsverige hanterar vi pålitlig drift av verksamhetskritisk IT både på IBM Power och x86. Med egen drift och genom samarbeten med ledande molnleverantörer ger vi dig rätt förutsättningar för flexibla molnlösningar för privata, publika och hybrida moln. Vi är stolta över att vara bäst i klassen på kundanpassade datacenterlösningar och är starka på moln- och containertjänster.

Och med erfarenheten och expertisen från två decennier i branschen, skapar vi en IT-infrastruktur som växer tillsammans med din verksamhet.

Moln och infrastruktur

Från våra bemannade datacenter i Västsverige hanterar vi pålitlig drift av verksamhetskritisk IT både på IBM Power och x86. Med egen drift och genom samarbeten med ledande molnleverantörer ger vi dig rätt förutsättningar för flexibla molnlösningar för privata, publika och hybrida moln.

Vi är stolta över att vara bäst i klassen på kundanpassade datacenterlösningar och är starka på moln- och containertjänster.

Cybersäkerhet

Informationssäkerhet är en avgörande komponent i alla våra leveranser och bidrar till att våra kunder får en tryggare vardag. Vi är ISO 27001-certifierade och även spetskompetens inom cybersäkerhet.

IT-support

Med Shibuyas servicedesk får du lokal kvalificerad support dygnet runt på svenska. Att lösa IT-problemen snabbt gör vardagen enklare, tryggare och ger dig mer tid att fokusera på din kärnverksamhet.

Digital Arbetsplats

Välkommen till en modern molnbaserad arbetsplats som ger medarbetarna enkel och säker tillgång till de applikationer de behöver, där de behöver dem.

Transformation

Varje resa börjar med ett steg. Vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder och är med dig hela vägen fram. Ta nästa steg i din digitaliseringsresa med våra proaktiva konsulttjänster.