Applikationsdrift

Vi levererar din applikation som en tjänst.

Applikationsdrift

Har du en mjukvara du vill att dina användare ska kunna använda, problemfritt dygnet runt? Vi erbjuder en traditionell applikations- eller containerlösning, som en SaaS-tjänst, eller som IaaS eller PaaS om du vill ta hand om fler delar själv.

Hos Shibuya får du en komplett lösning som ser till att dina applikationer fungerar smidigt och säkert. Hela vägen från installation och konfiguration till drift och övervakning ser vi till att du kan fokusera på det viktigaste – att utveckla din affär! 

Molntjänster och infrastruktur

Hos dig, hos oss, i molnet eller en hybrid lösning.

Molntjänster >

Cybersäkerhet

Fysiskt, digitalt och juridiskt.

Cyberssäkerhet >

Servicedesk och övervakning

Trygghet och service, dygnet runt.

Servicedesk >

Fysiskt, digital och juridisk säkerhet

Med dygnetruntbevakning av våra svenskägda datacenter i Sverige skapar vi en säker miljö för din data och dina applikationer. Avancerade lösningar skyddar din data med hjälp av t.ex. SIEM och SOC, end-point-protection, L7-brandvägg och sårbarhetsskanning.

Läs mer >

Råd och stöd från våra experter

Vi finns nära när du behöver råd eller stöd, i den operativa driften och strategiska frågor. Vår expertis finns inom alla delar inom molntjänster och infrastruktur, applikationsdrift och säkerhet.

Läs mer >

Vi har tjänster för dig med egna datacenter

För dig med egna datacenter har vi kunskaper och tjänster för säker, effektiv och hållbar IT-drift. Bl.a. WDM-lösningar för dataöverföring, underhåll som förlänger livslängden, cybersäkerhet, IT-support och rådgivning.

Läs mer >

Trygghet och service, dygnet runt

Om du stöter på problem med din IT-miljö eller behöver IT-support på svenska, erbjuder vi Shibuyas servicedesk och övervakning. Vårt team av dedikerade medarbetare hjälper dig med incidenthantering, IT-support och övervakning, dygnet om, året runt.

Läs mer >

En modern och effektiv arbetsplats

En digital arbetsplats främjar produktivitet och samarbete. Därför erbjuder vi hårdvara och mjukvara, licenser och konfiguration, som passar dina behov och budget.

Läs mer >

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata vidare om lösningar kring applikationsdrift.

Christian Wibeck

Head of Sales & Business Development

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev