Container

Modern apputveckling med Shibuyas container­tjänst.


Säker IT från Sverige för dina containers

Modern, agil app-utveckling, drift och DevOps-lösningar bygger på containerisering. Framtidens digitala lösningar kräver innovativa och säkra utvecklingsmiljöer.

 

Shibuya ger dig de möjligheter, prestanda och stabilitet som dina applikationer förtjänar. Vi är dessutom ett helsvenskt bolag, med datahallar i Sverige och inhemsk support och övervakning dygnet runt.

 

Din data stannar alltså där du vill ha den, och faller helt under svensk och europeisk dataskyddsreglering.

Red Hat Open Shift

För verksamhetskritisk IT ger Power överlägsen stabilitet och prestanda. IBM Power och Red Hat OpenShift bildar en snabb och stabil enterpriselösning som gjort den till ett förstahandsval för organisationer med höga krav. Hos Shibuya hittar du dessutom Sveriges främsta kompetens inom IBM Power-plattformen.

Kubernetes native hos Shibuya

Kubernetes är en flexibelt opensource-plattform för att hantera och distribuera containrar i stor skala. Kubernetes, som ibland även skriva k8s, kommer av det grekiska ordet för rorsman eller pilot. När antalet containeriserade applikationer växer behövs stadig hand som kan navigera automatiserad deployment, skalning och hantering av alla containrar, och det är här Kubernetes styrkor kommer in i bilden.


Hållbar IT

För Shibuya är långsiktighet ett nyckelord. Det ger oss goda relationer och styr dessutom hur vi nyttjar våra resurser på bästa hållbara vis.

Shibuya är ISO 14001-certifierade, vilket innebär ger oss ett strukturerat miljöledningstänk. All energi som går åt i våra datahallar är förnyelsebar grön el och våra backuplösningar använder miljövänliga alternativ.

Våra IBM Power-lösningar har dessutom högre "Performance per watt" än konkurrerande hårdvara. Det innebär att de gör av med mindre el för mer prestanda vilket är ett klokt val ur miljöperspektiv.

valfrihet och prestanda

Shibuyas containertjänst finns i olika smaker beroende på dina behov.

Med flexibla lösningar får du stora möjligheter att sätta upp den typ av miljö som bäst fyller verksamhetens behov, från enterprise-lösningar med Red Hat OpenShift på IBM Power till open source-lösningar med native Kubernetes.

Oavsett lösning är det alla baserade på en säker och stabil infrastruktur som ser till att din data stannar där du vill ha den.

Beprövad innovation

Shibuya samarbetar med världsledande leverantörer.

Genom att välja en beprövad Enterprise-lösning som OpenShift på Power kombinerar du den support och den stabilitet som kommer med Red Hat och IBM med närheten och engagemanget i din verksamhet från lokala Shibuya.

Genom open source-lösningar med native Kubernetes tar du stöd en ett globalt community av utvecklare som ser till att lösningarna håller rätt nivå

Tillsammans ser vi till att du lyckas nå dina mål.

SE även

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata mer om containerlösningar för din verksamhet.


Robert Paulsson

Service Owner Cloud & Container Services