Cybersäkerhet

Kvalificerad informationssäkerhet dygnet runt skapar trygga lösningar.


Cybersäkerhet

I de flesta verksamheter är det mycket kostsamt med driftstörningar, intrång eller missnöjda kunder. I allt vi gör är därför säkerhet en avgörande komponent och det är en av anledningarna till att vi är ISO 27001-certifierade. Informationssäkerhet genomsyrar samtliga Shibuyas leveranser och bidrar till att våra kunder får en tryggare vardag.

 

Utöver en hög grundtrygghet i våra tjänster levererar vi också specialisttjänster inom informationssäkerhet som bemannad övervakning 24/7, SOC och SIEM-lösningar.

 

Med bemannade, sammankopplade driftcentraler i Ulricehamn och Borås har vi ett geografiskt avstånd mellan våra datahallar som höjer säkerheten och minskar sårbarheten vid eventuella tillbud.

 

Shibuyas leveranser möter de hårdaste kraven på tillförlitliga och tillgängliga IT-miljöer. Det gör också att vi särskiljer oss från mindre aktörer som ofta har svårt att göra de investeringar som krävs för att uppnå motsvarande grad av säkerhet.

 

I oss får du en samarbetspartner som är tillgänglig årets alla dagar och har kapacitet att oavsett tid på dygnet bidra till att hålla din verksamhet igång och skyddad från cyberhot.

Tjänster inom cybersäkerhet

Några fördelar med IT-säkerhetslösningar från Shibuya

ISO 27001-certifierad

Shibuya är certifierade för ISO 27001 och arbetar systemetiserad kring informationssäkerhet och cyber security.


Säker IT från Sverige

Shibuya är ett svenskt, familjeägt IT-bolag vilket ger oss långsiktig stabilitet och en väldigt bra lokal närvaro, med bland annat bemannad IT-support och övervakning dygnet runt från vårt kontor i Borås.

Din data stannar där du vill ha den

Med svenska datahallar stannar din data där du vill ha den och faller helt under svensk och europeisk dataskyddsreglering.

Aktuellt inom cybersäkerhet

  • Med två vakande ögon på tekniken

    På Shibuyas övervakning gäller det att kunna lösa tekniska ärenden och agera snabbt när det gäller. Alexander Floman Randsalu är övervakningstekniker och en del av det team som dygnet runt är på plats i Shibuyas lokaler i Borås för att se till att infrastruktur, system och tjänster fungerar som de ska.

    Läs mer >>
  • IT-säkerhetsfrågor i samband med kriget i Ukraina

    Säkerhetsläget förändras varje dag på grund av det pågående kriget i Ukraina. Händelserna får också konsekvenser inom IT. Shibuya utvärderar kontinuerligt situationen i Europa, följer nyhetsflöden inom cybersäkerhet, medverkar i flera svenska säkerhetsforum från både myndigheter och branschorganisationer samt ser över olika säkerhetsåtgärder. Här är några rekommendationer för att höja säkerhetsnivån inom svenska verksamheter.

    Läs mer >>

SE även

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata vidare om vilka lösningar som finns för dina IT-säkerhetsbehov.


Robert Rinde

CISO