DDoS-skydd

Effektivt skydd mot överbelastningsattacker


Skydd mot överbeslastningsattacker / DDoS

DDoS- och överbelastningsattacker som slår ut webbapplikationer och internetaccess är idag enkla och billiga att utföra och kan medföra stor skada, kostnader och badwill för en verksamhet. De kan ske med höga bandbredder och mycket stora transaktionsvolymer vilket gör det svårt för enskilda organisationer att skydda sig på ett effektivt sätt.

 

Shibuyas DDoS-skydd är en avancerad tjänst för alla internetsystem anslutna via Shibuya som skyddar din verksamhet från skadliga överbelastningsattacker. Skyddet aktiveras redan hos operatören. Det innebär att skadlig trafik stoppas innan den når Shibuyas nätverk och att din verksamhet kan kan fortgå som vanligt även under en attack.

Kunder som har Internetkapacitet från Shibuya är redan skyddade från DDoS-attacker mot andra kunder. Med tillvalstjänsten DDoS Protection skyddas även dina egna applikationer och nätverk mot skadliga attacker och riskerna för att dina tjänster ska bli otillgängliga för användare och kunder genom en DDoS-attack minskar stort.

DDos-skydd Ser till att dina tjänster är tillgängliga

Snabbt och automatiserat införande.

Skydda verksamheten inom någon minut, utan behov av mänsklig inblandning.

Fullservice när du behöver.

Vi hjälper dig att komma igång, hantera och optimera tjänsten.

Kostnadseffektiv trygghet.

Inga investeringar eller intern kompetens behövs. För en fast månadsavgift får du tillgång till marknadsledande lösningar för överbelastningsskydd.

Anpassad efter dina behov.

Skyddet anpassas utifrån din verksamhetens behov så att det blir så säkert som möjligt. Genom regelbundna rapporter får du också återkoppling kring vad som sker mot dina skyddade objekt.

Säker och beprövad teknik.

Tjänsten är baserad på marknadsledande tekniska lösningar som ger dig bästa möjliga skydd mot skadliga överbelastningsattacker.

Säker IT från Sverige

Shibuya är det svenska, familjeägda techbolaget som med en kombination av säkra lösningar, unik expertis och kompetent support ger dig helheten som hjälper dig att lyckas och får din verksamhet att växa.

SE även

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata vidare om vilka lösningar som finns för dina IT-säkerhetsbehov.


Robert Rinde

CISO & Service owner Cyber Security