Moln och infrastruktur

Ett svenskt kraftpaket för IT-infrastruktur både on-prem och i molnen.


NYHET

Moln och infrastruktur

På en marknad som till stora delar är internationell är vi ett svenskt kraftpaket. Vi har en närhet till dig som kund och din marknad, är svenskägda och verkar helt under svensk dataskyddsreglering med svensk support och cybersäkerhet, och övervakning dygnet runt.

 

Vi är också stolta över att vara bäst i klassen på kundanpassade datacenterlösningar och är starka på moln- och containertjänster.

Från våra bemannade datacenter i Västsverige hanterar vi pålitlig drift av verksamhetskritisk IT både på IBM Power och x86. Med egen drift och genom samarbeten med ledande molnleverantörer ger vi dig rätt förutsättningar för flexibla molnlösningar för privata, publika och hybrida moln.


Och med erfarenheten och expertisen från decennier i branschen, skapar vi en IT-infrastruktur som växer tillsammans med din verksamhet.


Privata, publika och hybrida MOLNlösningar

Container

Modern, agil app-utveckling, drift och DevOps-lösningar bygger på containerisering. Framtidens digitala lösningar kräver innovativa och säkra utvecklingsmiljöer. Shibuya ger dig de möjligheter och den prestanda som dina applikationer förtjänar. Shibuya är ett helsvenskt bolag, med datahallar i Sverige och inhemsk support och övervakning dygnet runt. Din data stannar alltså där du vill ha den, och faller helt under svensk och europeisk dataskyddsreglering.

Drift

Kommunikation

Säker och pålitlig lagring är bra, men det är när data rör på sig som den blir intressant. Vi ser till att den kan göra det på ett snabbt och säkert sätt inom och mellan våra datacenter, och mellan dig och dina tjänster. Vi levererar säker IT från Sverige från våra bemannade datacenter i Borås, Ulricehamn och Helsingborg.

Några fördelar med infrastruktur från Shibuya

ISO-certifierad

Shibuya är sedan flera år ISO-certifierade inom kvalitetsledning (ISO 9001), miljöledning (ISO 14001) och informationssäkerhet (ISO 27001).


Säker IT från Sverige

Shibuya är ett svenskt, familjeägt IT-bolag vilket ger oss långsiktig stabilitet och en väldigt bra lokal närvaro, med bland annat bemannad IT-support och övervakning dygnet runt från vårt kontor i Borås.

Din data stannar där du vill ha den

Med svenska datahallar stannar din data där du vill ha den och faller helt under svensk och europeisk dataskyddsreglering.

Aktuellt inom Moln och Infrastruktur

  • Vad är containerisering och varför det är viktigt för ditt företag?

    Containerisering är en populär trend inom mjukvaruutveckling som ger fördelar som portabilitet och säkerhet. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på vad containerisering är, hur det fungerar och vilka fördelar det kan ge din organisation. Vi kommer också att diskutera containerplattformar, som Kubernetes, och hur de kan hjälpa dig att skala upp dina applikationer i takt med tillväxten.

    Läs mer >>
  • Shibuya inviger toppmoderna datacenter i Västsverige

    Senaste åren har efterfrågan på säkra, svenskägda datacenter ökat. Allt fler företag, organisationer och aktörer inom offentlig sektor söker lösningar för att kunna placera sina applikationer, data och IT i Sverige, hos svenskägda leverantörer av IT-drift. Därför storsatsar nu Shibuya på nya, toppmoderna datacenter i Borås.

    Läs mer >>

SE även

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata vidare om lösningar kring moln och infrastruktur.


Christian Wibeck

Head of Sales & Business Development