Moln och infrastruktur

Ett svenskt kraftpaket för IT-infrastruktur både on-prem och i molnen.


Moln och infrastruktur

På en marknad som till stora delar är internationell är vi ett svenskt kraftpaket. Vi har en närhet till dig som kund och din marknad, är svenskägda och verkar helt under svensk dataskyddsreglering med svensk support och cybersäkerhet, och övervakning dygnet runt.

 

Vi är också stolta över att vara bäst i klassen på kundanpassade datacenterlösningar och är starka på moln- och containertjänster.

Från våra bemannade datacenter i Västsverige hanterar vi pålitlig drift av verksamhetskritisk IT både på IBM Power och x86. Med egen drift och genom samarbeten med ledande molnleverantörer ger vi dig rätt förutsättningar för flexibla molnlösningar för privata, publika och hybrida moln.

 

Och med erfarenheten och expertisen från två decennier i branschen, skapar vi en IT-infrastruktur som växer tillsammans med din verksamhet.


Privata, publika och hybrida MOLNlösningar

Container

Modern, agil app-utveckling, drift och DevOps-lösningar bygger på containerisering. Framtidens digitala lösningar kräver innovativa och säkra utvecklingsmiljöer. Shibuya ger dig de möjligheter och den prestanda som dina applikationer förtjänar. Shibuya är ett helsvenskt bolag, med datahallar i Sverige och inhemsk support och övervakning dygnet runt. Din data stannar alltså där du vill ha den, och faller helt under svensk och europeisk dataskyddsreglering.

Drift

Några fördelar med infrastruktur från Shibuya

ISO-certifierad

Shibuya är sedan flera år ISO-certifierade inom kvalitetsledning (ISO 9001), miljöledning (ISO 14001) och informationssäkerhet (ISO 27001).


Säker IT från Sverige

Shibuya är ett svenskt, familjeägt IT-bolag vilket ger oss långsiktig stabilitet och en väldigt bra lokal närvaro, med bland annat bemannad IT-support och övervakning dygnet runt från vårt kontor i Borås.

Din data stannar där du vill ha den

Med svenska datahallar stannar din data där du vill ha den och faller helt under svensk och europeisk dataskyddsreglering.

Aktuellt inom Moln och Infrastruktur

  • Med två vakande ögon på tekniken

    På Shibuyas övervakning gäller det att kunna lösa tekniska ärenden och agera snabbt när det gäller. Alexander Floman Randsalu är övervakningstekniker och en del av det team som dygnet runt är på plats i Shibuyas lokaler i Borås för att se till att infrastruktur, system och tjänster fungerar som de ska.

    Läs mer >>
  • En musikalisk lösningsarkitekt

    Jesper Gummeson är lösningsarkitekt inom infrastruktur och teknisk projektledare på Shibuya. En stor del av tiden spenderas på att hjälpa kunderna att få rätt IT-infrastruktur som servrar, nätverk och lagring på plats, men han bidrar även till att hjälpa säljteamen med lösningsförsäljning. Jesper stöttar också i interna utvecklingsprojekt, där han ofta har en funktion som lead-arkitekt.

    Läs mer >>

SE även

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata vidare om lösningar kring moln och infrastruktur.


Rasmus Lindmark Olow

Head of Operations & Field Service