Kommunikation

Säker och snabb datakommunikation.


SÄker och snabb datakommunikation

Shibuya är döpt efter världens mest trafikerade gatukorsning, så flöden och trafik ligger nog inpräntat i vårt bolags DNA. Fast mer med data än med människor och fordon då.

 

Säker och pålitlig lagring är bra, men det är när data rör på sig som den blir intressant. Vi ser till att den kan göra det på ett snabbt och säkert sätt inom och mellan våra datacenter, och mellan dig och dina tjänster.

Vi levererar säker IT från Sverige från våra bemannade datacenter i Borås, Ulricehamn och Helsingborg. De har både hög IT-säkerhet och har en sund hållbarhet med bland annat smart energianvändning, förnyelsebar el och miljömässigt bra reservdrift. Kommunikationen i våra datacenter är reduntant och mellan dem har vi full diversitet för stabil åtkomst.

 

Utöver kommunikation inom och mellan datacenter levererar vi även kompletterande lösningar inom brandväggar, lastbalansering, internet och WAN, molntjänster och mycket mer. Tillsammans med Shibuyas övriga specialisttjänster, till exempel inom cybersäkerhet, skapar vi rätt lösningar för din verksamhet.

Säker och stabil kommunikation för din data

Hög säkerhetsnivå

Kommunikationslösningar med hög säkerhetsnivå för verksamhetskritisk IT.

Tjänster för hela behovet

Vi har helhetssyn på verksamhetens kommunikationsbehov och tjänsterna för att lösa dem.

Hållbar IT

Hållbar IT genom förnyelsebar, grön el i datahallar, högeffektiv drift och ISO-certifiering inom 9001, 14001 och 27001.

Säker IT från Sverige

Med en svensk familjeägd leverantör med egna datacenter inom landet är du säker på att din data stannar där du vill ha den.

Redundant och diversifierad

Redundanta och diversifierade kommunikationsvägar inom och mellan datacenter.

Lokal närvaro 24/7

Övervakning, tillgänglighet och lokal support dygnet runt från vårt kontor i Borås, och med egna bemannade datacenter i Sverige.

SE även

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata vidare kommunikationslösningar.


Christian Wibeck

Head of Sales & Business Development