Privata, publika och hybrida moln

Datakraft där du behöver den med rätt molnlösningar.


Privata, Publika och hybrida moln

Shibuya är experter på att leverera IT-drift och kapacitet där den behövs. Ibland kommer den från våra egna bemannade datacenter i Sverige, ibland från dina egna datacenter, ibland från privata, publika eller hybrida molnlösningar. Eller den kombination som är mest fördelaktig utifrån vad din verksamhet behöver.

Med molntjänster skapar du en helt ny flexibilitet och skalbarhet för dina tjänster och din verksamhet. Du kan sätta upp en kombination av tjänster som växer i takt med din verksamhet. Samtidigt har du full kontroll över var din data finns och att den följer lagar och riktlinjer.

 

För att hitta den optimala uppsättningen av tjänster för dina behov drar du nytta av vår stora erfarenhet. Våra erfarna infrastrukturarkitekter ser till att du får den lösning som skapar mest värde för rätt prislapp och stöttar dig på resan mot molnet och digitaliseringen.

I samarbete med världsledande molnleverantörer

Shibuya levererar lösningar kring Microsoft Azure

Microsoft Azure

Shibuya levererar lösningar kring AWS / Amazon Web Services

Amazon Web Services

Shibuya levererar lösningar kring IBM Cloud

IBM Cloud

Flexibla molnlösningar utifrån vad du behöver

Kombinera moln

Du behöver inte välja ett sätt. Kombinera publika, privata och hybrida molntjänster utifrån olika behov och applikationer.

Guide till rätt infrastruktur

Med Shibuya får du tillgång till specialistkompetens inom molnlösningar och infrastrukturarkitekter som hjälper dig skapa rätt lösning för din verksamhet.

Kontroll av din data

Med svenska datahallar och ett svenskt bolag är du säker på att din data stannar där du vill ha den och faller under rätt dataskyddslagar.

Lokala och tillgängliga

Hos Shibuya får du tillgång till lokal, svenskspråkig support och övervakning som är bemannad dygnet runt.

Några fördelar med molntjänster från Shibuya

Snabb och kvalificerad support

Shibuyas egna support har bred IT-kompetens och snabb tillgång till djup expertis vid behov. Med molntjänster från Shibuya får du dessutom ännu snabbare problemhantering genom premiumkanaler direkt in till leverantörernas support.

Skalbart och snabbrörligt

Färdigpaketerade tjänster är en bra lösning för att snabbt få ut tjänster på marknaden. I kombination med skräddarsydda lösningar blir din verksamhet både snabbrörlig och kostnadseffektiv.

Ledande molnplattformar

Du behöver inte lägga alla moln i samma korg. Genom Shibuya får du tillgång till ett brett urval av ledande molnplattformar som Microsoft Azure, AWS och IBM Cloud.

SE även

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata vidare om rätt molnlösningar för din verksamhet.


Martin Rydén

Head of Hybrid Cloud & Partners