Servicedesk och övervakning

Med vårt Security Operations Center och servicedesk får du tillgång till vår expertis dygnet runt.

Med Shibuya är hjälpen alltid nära


Oavsett om det handlar om att övervaka driften eller lösa både enkla och kluriga IT-problem så finns vi till hands dygnet runt, året om.

Med tjänsten Shibuya SOC (Security Operations Center) får du tillgång till ledande säkerhetsanalytiker och cybersäkerhetsexperter. Med data insamlade i vår SIEM-tjänst analyserar de systemen och rekommenderar lämpliga åtgärder. Allt för att du ska vara trygg med att din data är säker.

I Borås finns även Shibuyas servicedesk, som med kvalificerade experter hjälper dig med alla typer av IT-frågor, både på svenska och engelska. Här får företag som behöver IT-support en tydlig, gemensam kontaktpunkt både via telefon och e-post för alla typer av tekniska frågor.


Lokala, kunniga och effektiva

Vi finns nära

Våra lokala anställda som är engagerade i din verksamhet och hanterar ärenden både på svenska och engelska – dygnet runt, året om.

Teknisk kompetens

Våra medarbetare har ett högt teknisk kunnande. Här finns alltid tillgång till fördjupad expertis och proaktivt stöd vid behov.

Snabba och effektiva

Vi är personliga, flexibla, lösningsorienterade och trevliga människor med bred IT-kompetens. Du kan snabbt skala upp stödet från oss vid behov.

Möt några av kollegorna på IT-supporten

IT-support från Shibuya

Köksmästaren tar kreativitet och teamwork till IT-supporten

Som senior support engineer fördjupar sig Andreaz Hasseb Källen i komplexa ärenden. Det är inte bara de stora IT-kunskaperna som är till nytta i jobbet. Efter sitt tidigare yrke som kökschef har han också känslan för service i ryggmärgen.

Läs mer >

IT-support från Shibuya

Med två vakande ögon på tekniken

På Shibuyas övervakning gäller det att kunna lösa tekniska ärenden och agera snabbt när det gäller. Alexander Floman Randsalu är övervakningstekniker och en del av det team som dygnet runt är på plats i Shibuyas lokaler i Borås för att se till att infrastruktur, system och tjänster fungerar som de ska.

Läs mer >

IT-support från Shibuya

Teamwork skapar kundnära IT-support

Att vara en god lyssnare har Elin Holmqvist nytta av i Shibuya IT-support. Stressade personer med IT-problem är inte alltid ljuv musik, men Elin och kollegorna vänder problem till lösningar och skapar nöjda kunder med en fungerande IT-miljö.

Läs mer >

Fysiskt, digital och juridisk säkerhet

Med dygnetruntbevakning av våra svenskägda datacenter i Sverige skapar vi en säker miljö för din data och dina applikationer. Avancerade lösningar skyddar din data med hjälp av t.ex. SIEM och SOC, end-point-protection, L7-brandvägg och sårbarhetsskanning.

Läs mer >

Råd och stöd från våra experter

Vi finns nära när du behöver råd eller stöd, i den operativa driften och strategiska frågor. Vår expertis finns inom alla delar inom molntjänster och infrastruktur, applikationsdrift och säkerhet.

Läs mer >

Vi har tjänster för dig med egna datacenter

För dig med egna datacenter har vi kunskaper och tjänster för säker, effektiv och hållbar IT-drift. Bl.a. WDM-lösningar för dataöverföring, underhåll som förlänger livslängden, cybersäkerhet, IT-support och rådgivning.

Läs mer >

Trygghet och service, dygnet runt

Om du stöter på problem med din IT-miljö eller behöver IT-support på svenska, erbjuder vi Shibuyas servicedesk och övervakning. Vårt team av dedikerade medarbetare hjälper dig med incidenthantering, IT-support och övervakning, dygnet om, året runt.

Läs mer >

En modern och effektiv arbetsplats

En digital arbetsplats främjar produktivitet och samarbete. Därför erbjuder vi hårdvara och mjukvara, licenser och konfiguration, som passar dina behov och budget.

Läs mer >

Växla upp din IT-support idag

Kontakta oss för att prata vidare om hur Shibuyas servicedesk kan ta din IT-support till nästa nivå.

Sanela Kadic

Product Owner

Shibuya är en av Sveriges främsta aktörer inom
verksamhetskritisk IT, med lösningar inom datacenter,
moln, support och cybersäkerhet.


CERTIFIERINGAR: ISO 9001 | ISO 14001 | ISO 27001