ShibuyaCare - För dig med eget datacenter

Nyttja Shibuyas erfarenhet av säker, effektiv och hållbar IT-drift i dina egna datacenter.


Nyttja Shibuyas erfarenhet av säker, effektiv och hållbar IT-drift i dina egna datacenter.

Nyttja Shibuyas erfarenhet av säker, effektiv och hållbar IT-drift i dina egna datacenter.

Shibuya skapar IT-miljöerna för ett digitalt Sverige och är sedan länge en av landets främsta leverantörer av verksamhetskritisk IT. Våra tjänster används ofta i hybrida miljöer där globala molntjänster kombineras med våra lokala datacenter i västsverige.

 

Men behoven ser olika ut och vi vill även att du med egna datacenter ska ha möjlighet att dra nytta av våra tjänster och vår långa erfarenhet.Därför har vi inom ShibuyaCare samlat såväl kunskap och resurser som avancerade tjänster för säker, effektiv och hållbar datacenterdrift. Vi kan stötta dig löpande i vardagen så att allt flyter på smidigt i ditt datacenter eller vara en resurs vid större projekt som en flytt till ett nytt datacenter.


Med våra lösningar för tredjepartsunderhåll förlänger du livslängden på investeringarna i din datahall ordentligt och har du flera datahallar kopplar vi samman dem, krypterat och med maximal kapacitet, genom ledande WDM-lösningar.


Dessutom har vi ett fantastiskt ekosystem av kompletterande tjänster, inte minst inom cybersäkerhet och IT-support, som gör din vardag betydligt enklare och tryggare.


ShibuyaCare samlar såväl kunskap och resurser som avancerade tjänster för säker, effektiv och hållbar drift i dina egna datacenter.

Tjänster för dig med eget datacenter

Aktuellt inom Shibuya Care

  • Från Barcelona till Shibuya och spjutspets inom WDM

    När Hicham Fhiyel lämnade Barcelona för Sverige för fem år sen var det av nyfikenhet att få utforska de nordiska länderna och den senaste tekniken. Hos Shibuya har han gått kurser i svenska, lärt känna svenska kunder och jobbar nu med den absoluta spjutspetstekniken inom WDM och datacenterkommunikation.

    Läs mer >>
  • Varför är WDM så viktigt?

    WDM-teknologi används för att öka kapaciteten i befintliga optiska fiberkablar samtidigt som data skyddas mot avlyssning genom kraftfull kryptering. Genom att koppla ihop datacenter via WDM blir dataöverföringen mycket snabbare och säkrare. Men vad är egentligen WDM och hur fungerar det?

    Läs mer >>

SE även

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata vidare om vilka lösningar som finns för dina datacenter.


Jessica Liljefors

Business Area Manager Shibuya Care