Shibuya, part of Pulsen

Hur kan AI och Big Data hjälpa ditt företag bli mer effektivt?

Vad är AI och Big Data? AI kan upptäcka cancer, avslöja betalningsbedrägerier, effektivisera kundtjänst och optimera hela industrier. Och du använder delar av AI redan idag i dina onlinetjänster och i din telefon. Men även om bakgrunden till AI går långt tillbaka i tiden är utvecklingen också bara i startblocken kring AI och Big Data.

 

Christoffer Göransson är Sales and Business Development Manager på Pulsen Productions samarbetspartner Inovia. Bolaget arbetar med konkreta lösningar inom AI och Big Data för sina kunder.

 

I detta webbinarium ger Christoffer Göransson en introduktion till Big Data och AI, lär oss de viktigaste begreppen och buzz word:sen och ger exempel på användarfall där teknikerna ger riktiga konkurrensfördelar. 


jag vill veta mer om AI-lösningar

OM Friday Update

Friday Update är en kostnadsfri webbinarieserie där Pulsen Production med vänner på fredagseftermiddagar delar med sig av ny kunskap inom IT på tiden det tar att dricka en kopp kaffe.


Se alla avsnitt på
shibuya.se / fridayupdate

Shibuya – en del av Pulsen

Shibuya skapades i mars 2020 genom samgåendet mellan Pulsen Production och Shibuya Crossing. Företaget är en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT.

Catarina Lindahl

KONTAKT

Christina Backlund

VD

Shibuya

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen