Shibuya, part of Pulsen

DevOps, automatisering, containers och Kubernetes

I detta Friday Update-avsnitt pratar Mani Azizzadeh från Pulsenbolaget Shibuya om DevOps och Kubernetes. Från hemmakontoret går han igenom historiken och betydelsen av termen samt vad DevOps innebär för Pulsens satsningar inom automatisering, containers och, inte minst, Kubernetes.


Mani Azizzadeh är DevOps-arkitekt på Shibuya. Hans arbete innebär att designa och hands-on skapa grunden för olika lösningar med koppling till automatisering och containers. Det görs utifrån ett helhetsperspektiv där utveckling-, test- och driftsperspektivet är en viktig del, med särskilt fokus på driften eftersom Shibuyas spets är just drift av verksamhetskritisk IT.

 

Manis bakgrund och röda tråd under karriären har legat på just automatisering, DevOps och Continuous Integration/Delivery. Han har jobbat med automatisering av allt ifrån utvecklingsrelaterade områden såsom byggmiljöer till automatisering av test och infrastruktur samt hur man knyter ihop dessa genom Continuous Integration/Delivery.

jag vill veta mer om DevOps och Kubernetes

OM Friday Update

Friday Update är en kostnadsfri webbinarieserie där Pulsen Production med vänner på fredagseftermiddagar delar med sig av ny kunskap inom IT på tiden det tar att dricka en kopp kaffe.


Se alla avsnitt på
shibuya.se / fridayupdate

Shibuya – en del av Pulsen

Shibuya skapades i mars 2020 genom samgåendet mellan Pulsen Production och Shibuya Crossing. Företaget är en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT.

Catarina Lindahl

KONTAKT

Christina Backlund

VD

Shibuya

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen