Shibuya, part of Pulsen

Accelerated: Meet & Greet

Tech och entreprenörskap bygger inte bara dagens, och morgondagens, tjänster. Det driver hela vårt samhälle och har stora möjligheter att förbättra vår vardag i grunden. Det skulle vi vilja prata mer med dig om den 25 november.

Den 25 november träffas vi på Hobo Hotell i centrala Stockholm för att mingla under trevliga former men inte minst för att lyssna till pitchar från några av de mest spännande nya bolagen från programmet Startup with IBM Accelerator.


IBM Sverige och techbolaget Shibuya har under flera år samarbetat kring att kunna ge de bästa förutsättningarna för nya techbolag både att komma i gång med sin resa och se till att de även kan växa i takt med att de expanderar och når nya framgångar. Startup with IBM Accelerator är ett exempel på det samarbetet. Innovation blir långsiktigt hållbar när den kombineras med gott affärsmannaskap och det tänkte vi ha som fokus den 25 november.


Under kvällen kommer vi under trevliga former få lära känna 10 bolag från olika branscher och inriktningar. Vi pratar också om Startup-programmet och vad som händer när man tagit ”examen” från det. Dessutom lyssnar vi på erfarna serieentreprenörer och investerare från Pulsen Group – ett av Sveriges allra första IT-bolag och idag ett familjeägt mångmiljardbolag med investeringar inom många olika branscher – som delar med sig av råd och erfarenheter kring tillväxtbolag.AGENDA: 15.00-ca 18:00


15:00: Välkommen

Vi öppnar dörrarna och välkomnar med fritt mingel tillsammans med andra entreprenörer, investerare och representanter från Shibuya, Pulsen och IBM.

 

ca 15.30: Introduktion
- Vi hälsar välkommen till kvällen.

 

Presentation av IBM och Shibuya

 

Pitch #1-5
Vi lyssnar på korta pitchar från 5 av kvällens företag.

 

Tips från ett investerarperspektiv
Investerare från Pulsen Group delar med sig av tankar och erfarenheter från investeringssidan.

 

Pitch # 6-10
Vi lyssnar på korta pitchar från ytterligare 5 av kvällens företag.


Avrundning och sammanfattning

 

Ca 17:00 – ca 18:00: Mingel och barhäng
Efter avrundningen går det självklart utmärkt att stanna kvar och fortsätta samtalen ett tag till på Hobo.


Varmt välkommen!BOKA DIN PLATS

För att skapa ett tryggt event för alla följer vi de rekommendationer som råder. Vi har begränsat antalet deltagare så att vi kan hålla lämpligt avstånd till varandra. Som deltagare ansvarar du för att visa hänsyn till andra deltagare och att håll dig hemma om du skulle ha symptom eller vara sjuk. För dig som är bokad men inte kan delta är det viktigt att du avbokar din plats, så att någon annan kan få den.DATUM: 25 NOV, 15.00 - ca18.00


PLATS:

Hobo Hotell

Brunkebergstorg 4, Stockholm

Hitta: Google maps

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen