Shibuya, part of Pulsen

Shibuya Multicloud Management

Shibuya Multicloud Management

Vi är från Borås. Vi kan det här med moln.

Borås har varit Sveriges regnigaste stad i decennier. Det har gett oss gott om tid att tänka på moln. De bra molnen.

Med Shibuyas multicloudlösningar kombinerar du tryggheten av att lagra data lokalt i Sverige - med flexibla molntjänster, som privata moln från Shibuyas egna datacenter eller publika molntjänster som Azure, IBM och AWS.

Shibuyas multicloud-lösning ger dig frihet, trygghet och flexibilitet och du kan enkelt kombinera eller byta när dina behov ändras.

Frihet - att välja de molnlösningar som passar bäst i stunden.
Ständig tillgång till experter inom M3

EKONOMISK VALFRIHET och jämförbara kostnader


Att jämföra kostnader mellan olika molnlösningar kan vara väldigt svårt idag. Leverantörer har olika sätt att ta betalt för sina tjänster och det är svårt att få en helhetsbild. När man lätt kan kombinera olika molnlösningar blir det också enklare att ta ekonomiska beslut kring val av leverantör utifrån behoven kring varje tjänst.

Frihet att byta mellan lösningar


Att lägga alla tjänster hos en enskild leverantör kan ge fördelar men också en stor risk för problem om man av något skäl behöver flytta systemet till ett annat moln. Att välja tjänster som kan installeras och flyttas mellan privata och publika moln sparar mycket tid och ger en mycket större valfrihet för dig som kund.

Med din M3-lösning hos Shibuya vet du att det kommer fungera, dygnet runt.
Trygghet - att veta att allt rullar på och att du följer regler och lagstiftning.
Ständig tillgång till experter inom M3

Uppfyller svensk och europeisk datalagstiftning


Lagstiftning och regelverk runt hur data får hanteras har ändrats mycket de senaste åren, till exempel genom Cloud Act, Schremms II och GDPR. Det kommer fortsätta vara stora förändringar på detta område även framöver. Att göra rätt är inte lätt och det som var rätt igår kanske inte är rätt imorgon. Därför är det avgörande att snabbt kunna anpassa sig och agera utifrån rådande lagstiftning, regelverk och kundernas förändrade behov.

Enklare att hantera företagets IT-policies


IT-miljöer med många samverkande lösningar kan bli omständliga att underhålla utan rätt verktyg. Vi har sett många publika exempel där missar kring till exempel säkerhetspatchnivåer har lett till att företag utsatts för hackerattacker, ransomware och virus, vilket både blir kostsamt och påverkar företagets rykte. Därför är det viktigt att säkerställa att man kan uppfylla företagets regelverk och IT-policies oberoende i vilket moln som man kör i.

Med din M3-lösning hos Shibuya vet du att det kommer fungera, dygnet runt.
Flexibilitet - att ha en partner som förenklar arbetet i vardagen.
Kundcase: Trioplats lägger M3/Movex-drift hos Shibuya

Enklare byte mellan miljöer utifrån behov


Att flytta en miljö IT-miljö från ett privat eller publikt moln till ett annat privat eller publikt moln är ofta tidskrävande och i vissa fall svårt. Med ett enhetligt sätt att installera och uppdatera IT-miljöer på sparar man både tid och pengar.

Kunder väljer Shibuya för M3

Installation av IT-miljöer går snabbare


IT-system som är nere blir snabbt väldigt dyrt i form av minskad försäljning och minskat kundförtroende. Därför är det viktigt att snabbt kunna återställa miljöerna om något skulle inträffa. Med hjälp av automation kan man minska återställningstiden från dagar, i värsta fall, till timmar och minuter.Kunder väljer Shibuya för M3

Lägg den värdefulla tiden på rätt saker


Låt inte din kunniga tekniska personal arbeta med installation, återställningar och andra saker som kan automatiseras. Se till att deras kompetens och tid används för att jobba med framåtriktade uppgifter som skapar värde i verksamheten och låt processerna gå på automatik.Flexibilitet - att ha en partner som förenklar arbetet i vardagen.
Med lokal drift i Sverige och privata moln från Shibuya vet du att din M3-data stannar där den ska vara.

Shibuyas Multicloud Manager ger dig helt nya möjligheter att arbeta med molnlösningar för din verksamhet och skapar frihet, trygghet och flexibilitet kring dina IT-tjänster.

 

Det kan vara krångligt att hitta en lösning och en leverantör för alla dina behov. Det behöver du inte. Låt tjänsternas förutsättningar, behov och krav sätta ramarna och välja den lösning som passar bäst i varje enskilt fall med hjälp av Shibuya Multicloud Manager.

 

Du får gärna också dra fördel av vår stora erfarenhet och kunskap inom molnlösningar och ta hjälp av oss för att hitta de lösningar som passar bäst för just dina behov.

 

 

Några av fördelarna med Shibuya Multicloud Manager

  • Gör det lätt att flytta från en molntjänst till en annan, till exempel om ändrade regelverk kräver det eller om det finns ekonomiska fördelar med ett byte.
  • Stora möjligheter att spara tid och kostnader genom att automatisera IT-processer
  • Företagets IT-policies implementeras överallt, oavsett var systemet finns.
  • Kombinera tjänster som är mest fördelaktiga för dina olika behov. Du kan till exempel lägga vissa tjänster lokalt hos Shibuyas datahallar i Sverige, andra i privata molnlösningar och ytterligare andra i publika molntjänster.

Du behöver inte tänka lika mycket på moln som vi gör.

Du behöver bara tänka på oss.

 

Hör av dig till mig så pratar vi mer om dina molnlösningar.


KONTAKT

John Torgersson

Interim VD

Shibuya


KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen