Shibuya, part of Pulsen

GDPR:
Så får du koll på personuppgifter i ostrukturerad data


Hyperkonvergerade flexibla lagringslösningar som förenklar en digital transformation

Efter att GDPR infördes har företag och organisationer börjat fått bra ordning på personuppgifter som hanteras i mer strukturerad form, som till exempel namn och adressuppgifter i en kunddatabas.  Men nu gäller strängare GDPR-regler även för ostrukturerad data – som personuppgifter i mejl, worddokument, anteckningar och mycket, mycket mer – och Integritetsskyddsmyndigheten har börjat kräva in omfattande viten från verksamheter som inte följer reglerna.

Det är ett stort arbete att hitta och dokumentera personuppgifter i en organisations ostrukturerade data, men det behöver inte vara svårt att komma igång med det. Vårt webbinarium ger dig en inblick i ämnet och genom att kontakta oss tar du det första avgörande steget framåt.

Aigine har verktygen som med AI-stöd och stora kunskapsbanker ser till att personuppgifter hittas och dokumenteras i din ostrukturerade data.

 

Shibuya – experter på verksamhetskritisk IT – ser till att lagringen av din data sker på ett lagligt och säkert sätt.

 

Pulsen Integration är specialister på digitala integrationer och processer, och ger din verksamhet verktygen för att göra din data laglig.


Med den samlade spetskompetensen från Pulsen Integration, Shibuya och Aigine skapas rätt lösning för din organisations behov. Men det gäller att komma igång med arbetet nu.


Kontakta Käbi Hansson på Pulsen Integration för att komma igång direkt.


Hör av dig till mig:

Adam Lantz

Käbi Hansson

Key Account Manager, Pulsen Integration

033-17 78 84

kabi.hansson@pulsen.se

eller ge förslag på en tid som passar dig bra:







KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen