Shibuya, part of Pulsen

Använder du dina Microsoft-licenser fullt ut?

Microsoft365

Hej! Visst är det trist när man investerar i något riktigt bra, men sedan inte får tillfälle eller möjlighet att använda det fullt ut. Nu tänker jag inte i första hand på eventuella nyårslöften och inhandlade gymkort, utan på något du säkert använder varje arbetsdag, nämligen verktygssviten Microsoft 365.

Här finns det stora möjligheter att spara pengar och bli mer effektiv genom att se över vilka licenser ni har inom organisationen och att ni nyttjar verktygen till max. Det kan jag hjälpa dig med.

Microsoft 365 är en bred samling av verktyg för företag och organisationer. Word, Excel och Outlook går säkert varma hos dig, men har du koll på vilka fördelar ett smart användande av till exempel Sharepoint, OneDrive, Teams, och Power Automate skulle kunna skapa för dig och din organisation?


Det finns två saker som är viktiga att kolla på. Det ena är att man har de licenser man faktiskt behöver inom bolaget. Microsoft 365-licenser finns i olika varianter och alla på bolaget har kanske inte behov av hela utbudet i de licenser man har. Här finns det ofta en del pengar att spara genom att se över hur många och vilken typ av licenser man har inom sin organisation.


Den andra är att man full ut nyttjar de verktyg man betalar för. Kanske finns det möjlighet att ersätta dyra lösningar kring till exempel planering och business intelligence med verktyg som redan ingår i dina licenser? Tillsammans kan vi se över hela din flora av lösningar för att se hur du kan dra nytta av Microsoft 365. På samma gång kanske vi också hittar uppgifter i din vardag som till och med kan automatiseras så att du får mer tid till roligare saker som att utveckla affärerna och verksamheten.


Visst låter det här rätt bra?

Jag tar gärna ett möte tillsammans med dig för att se till att ni har rätt licenser och om ni behöver något för att bli mer effektiva med Microsoft 365-verktygen. Det mötet är självklart helt kostnadsfritt och det går utmärkt att ta helt digitalt.

 

Hör av dig till mig:

KONTAKT

Daniel Kommes

Försäljningschef

Shibuya

ELLER ge förslag på mötestid nedan:KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen