Shibuya, part of Pulsen

Japp.

Det här är början

på en underbar vänskap...

Japp. Det här är början på en underbar vänskap...

Härligt! du har hittat till vår karriärsida.

Det innebär att vi har något gemensamt som vi borde titta närmare på.

Vi kan börja med oss. Shibuya må vara ett japanskt namn, men vi är något så unikt som ett helsvenskt techbolag med fokus på verksamhetskritisk IT. Vi är en del av familjeägda Pulsen Group, för övrigt en av landets allra första IT-bolag, och den familjära känslan plockar vi gärna med oss till jobbet. Välkommen till oss helt enkelt.

Innan du läser vidare har vi några baskrav på våra medarbetare.


Vi förutsätter att ...

Du vill bli ännu grymmare på ditt jobb

Du tar med dig din personlighet och ditt driv även till jobbet

Du får en kick av att se andra lyckas

Känner du igen dig?

Kolla då in aktuella tjänster på vår karriärsajt.

Vad menar vi med det då?

Ständig tillgång till experter inom M3

Du vill bli ännu grymmare på ditt jobb


Vi tänker att du kan en hel del inom ditt område redan. Men det du verkligen gillar är att lära dig ännu mer, hålla dig uppdaterad och att använda din kompetens och din erfarenhet för att utmana och utveckla inte bara dig själv utan också dina kollegor och våra kunder. Som medarbetare på Shibuya är du en viktig del av att få verksamhetskritisk IT att fungera bra, både idag och i morgon, och det kräver ständig innovation.

Du tar med dig din personlighet och ditt driv även till jobbet


En stor familj har många olika individer. Det tycker vi är härligt. Då kan vi lära oss en massa av kollegorna och se till att hjälpa och komplettera varandra på ett sätt som gör vardagen ännu roligare och kunderna ännu nöjdare. Det finns också stora möjligheter till personlig utveckling inom våra väggar. Men som i alla stora familjer gäller det också att ta lite plats ibland. Din initiativförmåga kommer ge dig möjligheter både att utvecklas i din egen roll och att påverka Shibuya framåt.

Ständig tillgång till experter inom M3
Ständig tillgång till experter inom M3

Du får en kick av att se andra lyckas


Sharing is caring. På Shibuya gör vi vårt bästa för att hjälpa andra att lyckas. Det kan vara en kund som ska nå sina verksamhetsmål, en kollega som ska ta fram en ny lösning eller du själv som ska lyckas i ditt uppdrag. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och våra erfarenheter eftersom vi vet att vi blir bättre tillsammans och har roligare när vi når våra mål.

Trygghet - att veta att allt rullar på och att du följer regler och lagstiftning.
Ständig tillgång till experter inom M3

Välkommen till Sveriges snyggaste kontor


Visste du att våra kontor i Borås och Ulricehamn utsetts till några av Sveriges snyggaste kontor? Våra kontor i Stockholm och Göteborg är visserligen lite avundsjuka på det, men det är inte dåliga de heller. De senaste åren har ju varit lite speciella kring var vi har jobbat, men vi har hela tiden satsat på att skapa riktigt bra arbetsmiljöer oavsett var du är. Vi sitter i toppmoderna lokaler vilka ger möjlighet att jobba i öppet landskap, spela en pingismatch, relaxa i ett lugnt hörn eller kasta sig rakt in i ett war-room. Vi vill ju att vi ska vilja komma till kontoret.

och en god arbetsplats


När vi ändå pratar utmärkelser har vi också utsetts till Karriärföretag två år i rad nu. Vi tror att våra satsningar på arbetsmiljö, ledarskap och mångfald är en av bakgrunderna till det. Vi ser också till att vår värdegrund inte är en pappersprodukt utan något vi möter till vardags. Det är inga konstigheter, eftersom det inte är några konstigheter. Vi kallar värdegrunden UPAL utifrån att vi vill "Utmana" våra kunder och oss själva; vara "Personliga", ta "Ansvar" och arbeta "Långsiktigt".

Med din M3-lösning hos Shibuya vet du att det kommer fungera, dygnet runt.
Trygghet - att veta att allt rullar på och att du följer regler och lagstiftning.

Vi tänker såklart mycket på teknik på Shibuya. Det tycker vi är roligt. Ännu roligare är det att prata teknik med likasinnade. Kollegorna är det absolut bästa med att jobba på Shibuya.

Här är några av dem:

Kundcase: Trioplats lägger M3/Movex-drift hos Shibuya

Tuffa utmaningar ingen match för Anna Skantze


Tough viking, svenska klassikern och att försöka få kollegorna med sig på onsdagsträningen. Anna Skantze, Customer Coordinator på Shibuya, ger sig gärna i kast med tuffa utmaningar där hon kan använda sin kompetens för att skapa bra upplevelser för kollegor och kunder.

Kunder väljer Shibuya för M3

Långa relationer i fokus för Emil Andersson


Emil Andersson tar gärna på sig kundhatten och förekommer kundens frågor i sitt arbete som Customer Success Team Lead på Pulsenbolaget Shibuya. Han ser sammanslagningen mellan dåvarande Pulsen Production och Shibuya Crossing som ett led i ett vassare erbjudande och en möjlighet till kompetensutveckling.

Kunder väljer Shibuya för M3

Kundfokus oavsett storlek det viktigaste för Amanda Andersson


Hon började som supportmedarbetare på Shibuya, före detta Pulsen Production, innan hon klättrade till sin nuvarande roll som Customer Success Team Lead. Personligt bemötande och engagemang är ledord för Amanda Andersson, som sätter kunden i fokus oavsett storlek.

Trygghet - att veta att allt rullar på och att du följer regler och lagstiftning.

En erfaren arbetsgivare tar hand om medarbetarna


Med över femtio år inom techbranschen och som entreprenörer har vi inom Pulsen Group samlat på oss en hel del erfarenheter. Vi har lång erfarenhet av att bygga starka bolag och hjälpa andra bolag att bli ännu starkare. En del i det är att vi tar hand om våra medarbetare och erbjuder bra förmåner såsom Benify, fri pensionsrådgivning, generöst friskvårdsbidrag och har kollektivavtal. Vi arbetar sida vid sida på lika villkor och firar våra framgångar tillsammans.

Ett enkelt bolag med stora ambitioner


På Shibuya gillar vi utmaningar och är stolta över att vi har många medarbetare som fortsätter att växa med oss och anta nya utmaningar internt både som specialister och som ledare. En bra sak i att vara en del i en större koncern är också att du har stor möjlighet till utveckling även inom koncernen. Vi jobbar med verksamhetskritisk IT och hjälper våra kunder året om, alla dagar i veckan, varje minut på dygnet och allt görs härifrån Sverige. Vi är ett litet bolag med stora ambitioner och varje person är en viktig del för att vi ska lyckas som helhet.


Med din M3-lösning hos Shibuya vet du att det kommer fungera, dygnet runt.

Vad kan vi säga mer om oss?

Du är ju riktigt intresserad och vi hoppas vi får träffas snart och lära känna varandra bättre helt enkelt.


Men vi kan avsluta med lite basfakta om Shibuya så hörs vi vidare sedan.

Trygghet - att veta att allt rullar på och att du följer regler och lagstiftning.

Shibuya skapades våren 2020 genom samgående mellan de erfarna techbolagen Pulsen Production och Shibuya Crossing och är en av Sveriges främsta aktörer inom verksamhetskritisk IT.


Vi levererar tjänster inom bland annat datacenterinfrastruktur och IT-drift, säkra kommunikationslösningar, service och support 24/7, säkerhetslösningar, applikationsdrift och tredjepartsservice.

Shibuya har strategiska partnerskap med ledande tillverkare och referenslösningar hos flera av Nordens mest krävande IT-verksamheter i både den privata och offentliga sektorn. Bolaget är certifierat enligt ISO 14001, 9001 och 27001.

 

Shibuya är en del av Pulsenkoncernen har ca 120 medarbetare vid kontoren i Borås, Stockholm, Alingsås, Göteborg och Ulricehamn

Välkommen till Shibuya!

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen