Shibuya, part of Pulsen
IBM Power som plattform för framtiden

IBM POWER i

IBM Power som plattform för framtiden

Några av landets främsta experter och en erfarenhetsbank som sträcker sig 20 år bakåt gör att Shibuya vet vad som krävs för att IBM Power ska vara en säker och effektiv IT-plattform, både på kort och på lång sikt.

Engagemang, erfarenhet och teknisk kompetens inom IT-drift kombinerat med IBM:s produkter och tjänster gör att Shibuya i dag har förtroendet att leverera kapacitets- och fjärrdrifttjänster till företag med extremt höga krav på säkerhet, tillgänglighet och kundupplevelse.


Vi tar dig hela vägen till en modern och framtidssäker IT-miljö

Om ert företag använder IBM Power träffas vi gärna och beskriver hur en modernisering av plattformen kan hjälpa er affär och säkerställa en stabil drift med backup och övervakning 24/7. Vi visar också hur en inventering av befintliga miljöer kan bidra till att skapa en effektiv handlingsplan för framtiden.


Shibuyas egna medarbetare arbetar kontinuerligt med kunskapsöverföring och kompetensutveckling inom IBM Power. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder en unik kompetens i framkant av utvecklingen.


Egenutvecklade system som SaaS-tjänst

Tillsammans med vår samarbetspartner Apper erbjuder Shibuya en helhetslösning där affärskritiska applikationer paketeras som en SaaS-tjänst för IBM Power i. Lösningen innebär att egenutvecklade system inte blir en säkerhetsrisk utan istället kan överföras till en modern och framtidssäkrad plattform som också möter kraven på användarvänliga gränssnitt och behovet att effektivt kunna integrera olika system. Läs mer om SaaS-tjänst för IBM Power i.

I dag fungerar Pulsen som en förlängd arm av vår egen IT-avdelning. Förutom att tillföra djup kompetens och stor erfarenhet inom IT-drift på IBM Power och Intel-plattformarna är de lyhörda, flexibla och engagerade i oss som kund.

Maria Karlsson, Head of RUN på Group IT och Cramo Services

jag vill veta mer om IBM Power-lösningar

Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Shibuya för att uppfylla formulärets syfte samt kan komma att användas för att skicka relevant information från Shibuya.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen