Shibuya, part of Pulsen
IT-stöd och driftstjänster från Pulsen Production

En kopia som aldrig kan bli förstörd.

Data kan gå förlorad. Det kan hända genom tekniska problem, mänskliga faktorer eller som följd av cyberattacker. Med löpande backuper som ständigt revideras finns det risk att även kopian av din data korrumperas tillsammans med din originaldata, till exempel vid en ransomware-attack. För att lösa det har vi tagit fram en tjänst där vi lagrar din data på ett sätt som inte kan förändras – vi kallar det Shibuya Immutable Backup.

Varför behöver du oföränderlig backup av data?

 

Under de senaste åren har mängden digitalt innehåll vuxit exponentiellt. Den elektroniska informationens betydelse har också ökat och få organisationer klarar idag att vara utan sin data under någon längre tid. Tyvärr har det också lett till ökad risk för dataförluster som kan ske på grund av tekniska problem, mänskliga faktorer och, inte minst, externa hot som ransomware- och andra cyberattacker.

 

Denna utveckling gör att behovet av en IT-kontinuitetsplan och nya lösningar nu är viktigare än någonsin förr. Shibuya har länge varit experter på att leverera verksamhetskritisk IT och vi har därför tagit fram en tjänst för oföränderlig backup av data.

 

Med Shibuya Immutable Backup kan du spara data i vår miljö på ett sätt som gör den helt omöjlig att ändra eller ta bort under den tidsperiod du behöver det. All data lagras i våra bemannade, svenska datacenter – väl skyddade från intrång och yttre påverkan. Med Immutable Backup och lösningar för snabb återställning av data om det värsta skulle inträffa så ser vi till att din affärskritiska verksamhet kan fortgå och att hög tillgänglighet kan upprätthållas.

Några av fördelarna med Shibuya Immutable Backup


  • Shibuya är certifierade ISO 9001, 14001 och 27001.
  • Full redundans möjlig genom klusteruppsättning på två datacenter.
  • Shibuya levererar tjänster från datacenter i Sverige och erbjuder bemannad support 24/7/365.
  • Shibuya har ett svenskt moderbolag, vilket innebär att Shibuya går under svensk datalagstiftning och EU:s datalagstiftning.
  • Shibuyas experter finns tillgängliga för konsultation vid och efter införandet och du har tillgång till tekniker och specialister vid behov.
  • Lätt, enkel och flexibel hantering av allt som rör din data, backup och återställning från ett och samma ställe.
  • Shibuya har stor kunskap inom säkerhet och drift av verksamhetskritisk IT.

jag vill veta mer om Shibuyas backuplösningar

Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Shibuya för att uppfylla formulärets syfte samt kan komma att användas för att skicka relevant information från Shibuya.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen