Shibuya, part of Pulsen
IT-stöd och driftlösningar från Pulsen Production

DRIFTtjänster

Integrationstjänster – effektivare processer och lägre kostnader

Våra integrationstjänster minskar dubbelarbetet och möjliggör bättre struktur där nya IT-tjänster kan lanseras snabbare. Shibuya arbetar med ett nytt, modernt angreppssätt på den klassiska SOA-arkitekturen, vilket bygger på API:er i flera lager. Shibuya har byggt integrationstjänster för flera olika plattformar, bland annat IBM Power och Intel.

Komplett livscykelhantering


Med hjälp av Mule Anypoint Platform och en API-ledd arkitektur hjälper vi våra kunder få kontroll och snabbhet i systemintegrationer. Det lägger också grunden för en framgångsrik digitaliseringsprocess.


Shibuya har arbetat med Mules integrationsplattform sedan första versionen av produkten släpptes och har idag gjort Mule-integrationer hos över 100 kunder.


Enligt Gartners analyser är Mule den enda plattformen som är ”Leader” inom samtliga områden; ”ESB”, ”Integration Platform as a Service”, ”API Management” och ”Full Lifecycle API Management”.

jag vill veta mer om integrationstjänster

Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Shibuya för att uppfylla formulärets syfte samt kan komma att användas för att skicka relevant information från Shibuya.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen