Shibuya, part of Pulsen
Pulsen tar dig hela vägen till en väl sammanhållen Azure-lösning

Molntjänster

Shibuya tar dig hela vägen till en väl sammanhållen Azure-lösning

Molntjänster i all ära, men utan erfarenhet och kunskap att skapa helhetslösningar som fungerar i vardagen är nyttan ofta begränsad. Det är precis här vi vill göra skillnad. Med Shibuya som partner får du tillgång till en erfarenhetsbank och kompetens som ger dig full utväxling på din Azure-lösning.

Se helheten och gör rätt från början

Shibuya kan hjälpa er att komma igång med Microsofts publika molnplattform Azure och rekommendera vad som är viktigt att tänka på i just er verksamhet. Ett vanligt misstag är exempelvis att underskatta förvaltningen och driften av de resurser som används inom de publika tjänsterna. Vi säkerställer också att allt som är uppsatt i Azure är rätt konfigurerat och fungerar utifrån de parametrar vi definierat. För att skapa en säker och kostnadseffektiv helhetslösning kan Shibuya även erbjuda tilläggstjänster som gör din IT-miljö väl sammanhållen och komplett. Det kan exempelvis handla om backup/restore, övervakning, patchning och incidenthantering. Shibuyas verktyg ger dig också tillgång till tydlig statistik och möjlighet till uppföljning, både på tjänste- och resursnivå.


Privata, publika och hybrida molntjänster – välj en lösning anpassad för din verksamhet

Shibuya kan hjälpa er att förstå nyttan med Azure och hur moderna molntjänster kan bidra till en enklare, säkrare och mer effektiv vardag. I de flesta fall handlar det om att skapa en väl avvägd kombination av molntjänster och lokalt producerade tjänster. Beroende på vilken kapacitet din verksamhet behöver, designar och levererar Shibuya alltid väl anpassade lösningar som gör dem så säkra och kostnadseffektiva som möjligt.


jag vill veta mer om Azure

Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Shibuya för att uppfylla formulärets syfte samt kan komma att användas för att skicka relevant information från Shibuya.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen