Shibuya, part of Pulsen
Outsourcing – rätt it-stöd ska utveckla din affär

DRIFTtjänster

Outsourcing – rätt it-stöd ska utveckla din affär

Rätt outsourcinglösning skapar förutsättningar att göra besparingar. Men det är minst lika viktigt att se möjligheterna som skapas med en säker och stabil IT-drift.

Med en erfaren och kompetent IT-partner får ditt företag bättre förutsättningar att fokusera på att utveckla den egna affären – inte fastna i frågor kring tillgänglighet, säkerhet, skalbarhet och teknikutveckling.


Konkret kan rätt lösning bidra till att korta tiden för införande av nya tjänster, höja säkerheten, arbeta mer mobilt eller effektivt möta nya lagkrav.


Frigör tid och resurser till kärnverksamheten

Nyckeln till framgång vid outsourcing är att se till att det som ska läggas ut går att avgränsa och är lätt att definiera.


Shibuya kan tillsammans med er gå igenom vilka processer som skulle vara lämpliga att outsourca och föreslå möjliga lösningar.


Med Shibuya som partner har ni säker tillgång till kompetens och resurser dygnet runt – årets alla dagar.


Beroende på era behov och önskemål kan Shibuya erbjuda flera olika tjänster inom outsourcing:I dag vet vi att en stabil, outsourcad IT-drift ger oss själva mer tid att utveckla den egna verksamheten. Samarbetet med Pulsen visar på vikten av engagemang och närhet.

Vi vet att de har en mycket hög kompetens inom IBM Power och vi skulle inte vara där vi är om det inte vore för Pulsens breda erbjudande, driv och proaktivitet.

Thomas Nilsson, Pipelife

jag vill veta mer om Outsourcing-lösningar

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen