Shibuya, part of Pulsen
IT-Säkerhet – alltid en del av vår leverans

DRIFTtjänster

IT-Säkerhet – alltid en del av vår leverans

I de flesta verksamheter är det mycket kostsamt med driftstörningar, intrång eller missnöjda kunder. I allt vi gör är därför säkerhet en avgörande komponent.

Det genomsyrar samtliga Shibuyas leveranser och bidrar till att våra kunder får en tryggare vardag. I oss får du en samarbetspartner som är tillgänglig årets alla dagar och har kapacitet att oavsett tid på dygnet bidra till att hålla företagets verksamhet igång och skyddad från cyberhot.


Med bemannade, sammankopplade driftcentraler i Ulricehamn och Borås har vi också ett geografiskt avstånd mellan våra driftenheter som höjer säkerheten och minskar sårbarheten vid eventuella tillbud.


Shibuyas leveranser möter de hårdaste kraven på tillförlitliga och tillgängliga IT-miljöer. Det gör också att vi särskiljer oss från mindre aktörer som ofta har svårt att göra de investeringar som krävs för att uppnå motsvarande grad av säkerhet.


De säkerhetstjänster som tillhandahålls är bland annat:

  • Brandväggar
  • Skydd av känsliga system
  • Skydd av mobila enheter
  • Sårbarhetsanalys och IS-monitorering
  • Säker och krypterad e-post

Förutom Pulsens tekniska kunskap har den lokala närvaron och förståelsen för verksamheten varit avgörande framgångsfaktorer.

Pulsen har under vårt samarbete också visat att de kan agera proaktivt och vara kompetenta rådgivare i frågor som rör IT.

Michael Berglund, Bold BTT

jag vill veta mer om säker IT-drift

Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Shibuya för att uppfylla formulärets syfte samt kan komma att användas för att skicka relevant information från Shibuya.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen