Shibuya, part of Pulsen
Servicedesk – hjälpen finns alltid nära

DRIFTtjänster

Servicedesk – hjälpen finns alltid nära

Shibuya kan erbjuda en mycket erfaren, svensktalande servicedesk som hjälper våra kunder minska sina ledtider och antalet supportärenden.

Att ha en väl fungerande servicedesk ger tydliga affärsfördelar. Genom att arbeta proaktivt med frågor och incidenter kan antalet serviceärenden minska avsevärt och ge personalen möjlighet att fokusera på det egna arbetet.


Vår leverans präglas av:

  • Flexibilitet
  • Engagemang
  • Lösningsorientering


En kontaktpunkt för alla tekniska frågor

Shibuyas servicedesk ger tekniskt stöd och försöker i första hand hitta lösningar direkt i telefonen. Förutom gedigen kunskap om program, system och tjänster har personalen stor vana att hjälpa människor med skiftande tekniska förkunskaper.


Alla ärenden registreras i vårt ärendehanteringssystem oavsett om det är en incident, ett problem, en beställning eller en frågeställning. Ärendet registreras, kategoriseras och hanteras i enlighet med våra processer samt de prioriteringar och rutiner som har avtalats med uppdragsgivaren.


Med Shibuyas servicedesk får er organisation en tydlig, gemensam kontaktpunkt för alla typer av tekniska frågor.

Redan första månaden efter det att Pulsen tog över ansvaret för vår first line hade vi ökat lösningsgraden med 15 procent. För Dahl innebär det att vi kan ge en bättre och snabbare service till våra användare.

Kristina Sievert, Dahl Sverige

jag vill veta mer om servicedesk-lösningar

Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Shibuya för att uppfylla formulärets syfte samt kan komma att användas för att skicka relevant information från Shibuya.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen