Shibuya, part of Pulsen

sharepoint

intranät

Med SharePoints intranät får du bland annat färdiga mallar (webbplatsdesign) för gruppwebbplatser och kommunikationswebbplatser, med extern delning tillåten och spärrad. Shibuya erbjuder en färdig paketlösning, där workshop och administratörsutbildning ingår.

Lösningen utvecklas regelbundet och kan innehålla nya webbdelar och funktioner. Vid supportavtal så uppgraderar vi, rättar och informerar er regelbundet. Alla paket har samma utseende och innehåll. Ni anpassar själva efter era behov och skapar de platser ni önskar från utifrån mallarna.

 

Några av fördelarna med att använda mallar är att startsträckan fram till ett fungerande intranät blir mycket kortare än om man bygger från grunden. Ni lär er dessutom att administrera och anpassa själva, vilket medför ett intranät som speglar ert behov. Ni kan dessutom använda Microsofts senaste teknik så fort den är tillgänglig.

 

SharePoints intranät

jag vill veta mer om sharepoint

Information som lämnas i formuläret kommer bearbetas av Shibuya för att uppfylla formulärets syfte samt kan komma att användas för att skicka relevant information från Shibuya.

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen