Shibuya, part of Pulsen
Samarbetspartners

Samarbetspartner
till Shibuya

Vi på Shibuya tror på att vara en stark partner för våra kunder. Och hur lyckas vi med det? Jo, genom att i vår tur knyta trygga partner till oss. På så vis kan vi erbjuda så kompletta lösningar som möjligt - oavsett behov och område.

Noggrant utvalda

Våra noggrant utvalda partner är alla ledande inom sitt område och täcker in våra kompetens-områden. Vi arbetar kontinuerligt med att vår partnerportfölj har rätt balans mellan både innovativ och mer etablerad teknik. Varje partner är utvald för att deras produkter och lösningar hjälper våra kunder att minska risken, sänka kostnaderna och framförallt - leverera bättre IT-tjänster.


Innovation

Tillsammans med våra partner strävar vi efter att ständigt utmana teknikens begränsningar och etablerade uppfattningar om "hur det ska vara". Våra gemensamma kunder ska aldrig behöva ställas mellan att spara pengar och att kunna investera i den kapacitet de behöver för att långsiktigt säkerställa en effektiv IT-miljö.


Kompetens

För att se till att våra kunder får bästa möjliga service och support från oss investerar vi kontinuerligt i utbildning och certifiering av våra egna teknikkonsulter, supporttekniker, arkitekter och säljrepresentanter. Vi har i dagsläget över 250 certiferingar. Det gör oss till en av branschens mest meriterade verksamheter - och ger våra kunder trygghet i den kompetens vi alltid kan tillföra.

 

 

Våra utvalda samarbetspartner


ADVA
ADVA
ADVA
ADVA
ADVA
ADVA
ADVA
ADVA
ADVA
ADVA
ADVA
ADVA
ADVA
ADVA


Medlemskap & Allianser

 

ADVA
ADVA
ADVA

KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen