Event

The Hub Summit

Den 7 maj anordnar vi The Hub Summit i Eskilstuna. Då bjuder vi in till en inspirerande eftermiddag tillsammans med specialister inom AI, robotisering, automation och cybersäkerhet, och en massa bra samtal och kunskap kring hur vi tillsammans kan skapa smarta lösningar för retail och logistikbranschen.

Shibuya arrangerar The Hub Summit tillsammans med SiB Solutions, Idnet och IBM.

The Hub Summit – Höstens möte för logistik, digitalisering och säker IT

Några av anledningarna att delta på The Hub Summit:


 • Inspireras av verkligheten
  Talarna på The Hub Summit utgår från riktiga case hämtade från sin långa erfarenhet inom sin områden. Vi pratar alltså inte bara hypotetiska möjligheter, utan sådant som fungerar på riktigt idag. Du får med dig inspiration och tips på saker du kan ta med dig tillbaka till verksamheten direkt.

 • Upptäck nya lösningar
  Arrangörerna bakom The Hub Summit och våra talare har innovativa lösningar inom logtech, automation, digitalisering och säkerhet, och de har konkreta sätt att använda dem för att utveckling ditt bolag framåt.

 • Skapa värdefulla kontakter
  Hälften av poängen med The Hub Summit är att mingla och diskutera utmaningar både med specialister och med andra som delar din vardag. När vi lär oss av varandra får vi både ny kunskap och nya idéer, och skapar samtidigt kontakter som vi har glädje av.

 • Se helheten – med både utmaningar och möjligheter
  Digitalisering och AI ger fantastiska möjligheter men också nya hotbilder, inte minst i en lite orolig omvärld. Vårt fokus är att kunna nyttja tekniken fullt ut, utan att kompromissa kring smart infrastruktur, kontinuerlig och säker drift, disaster recovery och compliance.

 • Lyft dina frågor med experterna
  Under The Hub Summit finns möjlighet att boka egna möten tillsammans med experterna för att prata vidare om dina utmaningar. Du kan redan i anmälan säga vad du skulle vilja prata mer om.
The Hub Summit

The Hub Summit arrangerades första gången i Borås hösten 2023 och blev väldigt uppskattat av deltagarna. Nu kommer mötet till Eskilstuna.

 

The Hub Summit arrangeras av:

The Hub Summit 9 november arrangeras av Shibuya, IBM, SiB Solutions och Idnet
07 maj 13.30

Plats: Hotel Bolinder Munktell, Eskilstuna

Tid: 7 maj 2024, 13.30-17.30

Boka din plats

Boka på eventets webbplats, eller ange antal personer nedan och klicka "boka".