Event

Shibuya öppnar kontor i Helsingsborg

Säker IT från Skåne

Shibuya har gjort Apper sällskap på kontoret i Helsingborg och det vill vi fira den 10 november tillsammans med dig. Välkommen till en både smakrik och smart-rik eftermiddag tillsammans med Apper och Shibuya i Helsingborgs hamn.

14.30 Välkommen

Välkommen till Shibuya och Apper på Båthusgatan 13. Passa på att mingla ta en kopp gott kaffe innan dagens första seminarie startar vid 15.00.

OBS! Ordningen på seminarierna nedan kan komma att ändras.

Cyberhot – en fråga om företagets framtid och att vara snabb ur startblocken!

Andreas Lundgren, Shibuya

Konsekvenserna av ett cyberangrepp kan få förödande konsekvenser för företaget. Det vet många. Det handlar om att skydda företagets konkurrenskraft och framtid. Det gör man bäst genom att vara förberedd – med tekniska verktyg men framförallt med förberedda medarbetare och rutiner för kris.

Andreas Lundgren med mångårig och global erfarenhet från krishantering och strategiarbete berättar varför det är viktigt att vara förberedd för det värsta och hoppas på det bästa och hur central företagsledningen är i det arbetet.

Service please! Smarta IT-lösningar för snabbmat och fackhandel.

Stein Syvertsen, Computanse

Norska Computanse AS har hjälpt kunder skapa bra upplevelser genom IT sedan 1996. Stein Syvertsen kommer visa upp helhetslösningar från två branscher:

Restaurang – där man i närmare 30 år levererat ett komplett system för beställning, produktion och leverans av snabbmat. Lösningen baseras på IBM Power i och finns installerat hos ett brett spann av kunder, från de med 2-3 restauranger till över 2000 stycken.

Fackhandel – där man utvecklat ett POS-system som är tätt integrerat med Infor M3 med smarta speciallösningar utan mellanlagring av data. ASSET/M3 kan användas på IBM Power i, Intel eller Linux, eller på Infors molntjänst CloudSuite.

Säker och kostnadseffektiv IT från Sverige.

Kristoffer Pettersson, Shibuya

Digitalisering och digital innovation är avgörande frågor för de flesta företag och organisationer idag. Shibuya är det svenska, familjeägda techbolaget som med en kombination av säkra lösningar, unik expertis och kompetent support lägger grunden genom att skapa IT-miljöerna för ett digitalt Sverige oavsett plattform.

På Shibuya finns dessutom några av landets främsta experter inom IBM Power och med en erfarenhetsbank som sträcker sig 20 år bakåt i tiden är bolaget en av Sveriges ledande IBM Power-leverantörer. Kristoffer Pettersson, Service Owner på Shibuya, visar hur bolaget producerar säker och kostnadseffektiv IT från sina svenska datacenter.

SIM och den digitala transformationen.

Daniel Hognert, Apper

Sedan slutet av 1990-talet har APPER levererat plattformen SIM och därigenom gjort det möjligt för företag att digitalisera många ostrukturerade eller odokumenterade flöden för företag, främst inom tillverkningsindustrin och i gränssnittet mellan kund och leverantör.

Det som en gång i tiden bara var "EDI" är nu så mycket mer. Som kund ska du aldrig behöva fundera över vad din affärspartner har för IT-system, vilken integrationskunskap de besitter eller vilka legala krav på en elektronisk kommunikation som kan dyka upp nästa år. Det hanteras helt av plattformen.

ca 17.00
Mat och dryck från Skåne

Shibuya är nyinflyttade i Helsingborg och vad passar bättre för att bli hemmstad än att provsmaka vad Skåne har att erbjuda. Under eftermiddagen kommer vi därför smaka på handplockade lokala delikatesser och dessutom göra en vinprovning av skånska viner från Lottenlund Estate strax norr om Helsingborg.

Stanna gärna en stund...

Efter vinprovningen är du hjärtligt välkommen att stanna kvar för mingel och tilltugg i trevligt sällskap.

Anmälan

Det är klart du vill vara med! Skriv upp dig på gästlistan här.


Roligare tillsammans

Eftermiddagen den 10 november är ett samarbete mellan:

Shibuya
apper
Shibuya öppnar kontor i Helsingborg.
10 nov 14.30

Plats: Båthusgatan 13, Helsingborg

Vårt kontor ligger centralt i hamnen och är lätt att ta sig till både till fots och kollektivt.


Parkering

För dig som kör bil rekommenderar vi parkering vid Sundstorgetsgaraget några minuter från kontoret.

 

Frågor?

Hör gärna av dig till Christian Tammjärv på 0733-65 67 74 eller christian.tammjarv@shibuya.se.