Movex / M3

Smarta helhetslösningar för affärssystemet M3

SHibuyas Lösningar för Movex / M3

Med undantag av medarbetarna är data ofta det mest värdefulla du har i din organisation. Er affärsdata är unik och svår att ersätta om något skulle hända. Därför behöver den självklart vara skyddad. Men för att skapa värde behöver den också vara tillgänglig för rätt personer.

Shibuya har mångårig erfarenhet av drift av Infor M3-lösningar och genom samarbetspartners kan vi erbjuda en helhetslösning för M3 för din organisation – från införande till drift, support, IT-säkerhet och övervakning.

Din data stannar där du vill ha den

Molntjänster och molnlagring av affärsdata är ofta väldigt bra. För en organisation är det fantastiskt att ständigt ha säker tillgång till sin affärsdata oavsett var man är.

Men var lagras den egentligen?

 

Många organisationer vill inte — eller får inte — lagra känsliga uppgifter på okända molnservrar runt om i världen. Shibuyas Private Cloud-lösning är lösningen. Din data lagras säkert i våra egna, bemannade, datacenter inom Sverige och du når den via din organisations egen privata molnlösning. Din data behöver aldrig lämna Sverige, men är alltid tillgänglig där du behöver den.

Tillgång till experter dygnet runt

För Shibuyas kunder är deras M3-lösningar affärskritiska. Därför har våra kunder även tillgång till expertis och support som får allting att fungera som det ska. Som kund drar du fördel av specialister och experter inom ett brett område och du har tillgång till svensk support 24/7/365, personlig service och flexibla lösningar utifrån organisationens verkliga behov.


Du kan sova gott om natten

Du ska inte behöva fundera på om affärssystemet M3 fungerar som det ska. Shibuya kan erbjuda kontinuerlig applikationsövervakning av din M3-lösning.

 

I samarbete med vår partners M3-specialister säkerställer vi tillgängligheten i affärssystemet vid varje läge, både på driftnivå och inne i själva applikationen. Med din M3-lösning hos Shibuya vet du alltså att det kommer fungera.

En helhetslösning för allt inom M3

Shibuya ger dig en kontakt kring allt som rör Infor M3. Genom vårt nära samarbete med Columbus kan vi stötta dig hela vägen från planering och införande till löpande drift och support av affärssystemet M3.

 

Partnerskapet mellan Shibuya och Columbus ger dig det bästa av två världar för dig som använder affärssystemet M3.

Några smarta fördelar

  • Shibuya är experter på verksamhetskritisk IT, som ditt affärssystem
  • Shibuya är ledande inom IBM Power-området
  • Shibuya driver egna bemannade datahallar i Sverige och kan lösa alla driftfrågor både on-prem och i molnen.
  • Columbus har flest M3-experter i Norden
  • Columbus kan ansvara för din M3-drift, support och utveckling
  • Du får en integrerad servicedesk och ärendehantering för alla dina frågor.

SE även

Kom igång idag

Kontakta mig för att prata vidare om Movex / M3.


Stefan Lindström

Service Delivery Manager