Shibuya, part of Pulsen

Hyper­konvergerade

Flexibla lösningar som förenklar en digital trans­formation


Hyperkonvergerade flexibla lagringslösningar som förenklar en digital transformation

Hyper­konvergerade

Flexibla lösningar som förenklar en digital trans­formation

 

Är du helt insatt i detaljerna kring en HCI Hyperconverged infrastructure på HPE ProLiant med VMware vSAN software-defined storage?


Det behöver du inte vara heller.

Många organisationer står inför eller är mitt uppe i en digital transformation just nu och utmaningarna med det kan vara många. Förutsättningar och möjligheter skiljer sig åt mellan olika verksamheter, men två saker är gemensamt för alla. Utvecklingen går rasande snabbt och nyckeln för att för att lösa IT-behoven kring en verksamhet i förändring är en ökad flexibilitet och skalbarhet.


Säker, tillgänglig och skalbar lagring av data är ett nyckelområde i många organisationers digitaliseringsresor. För att få till detta krävs rätt kombination av hårdvara och mjukvara. HPE har länge samarbetat med VMware kring lösningar med mjukvarustyrd lagring. Anpassad och förkonfiguererad hårdvara, som HPE vSAN ReadyNodes, tillsammans med optimerade mjukvaru- och HCI-lösningar, och en tjänsteleverantör som ser till att dina lösningar matchar dina behov – då har du en oslagbar kombination.


Shibuya är experter inom verksamhetskritisk IT och våra lösningar inom IT-drift och hybridlösningar skapar rätt förutsättningar för den digitala transformationen inom många organisationer idag. Våra specialister inom moderna driftslösningar har stenkoll på hur du sätter upp och optimerar hybrida lagringslösningar som verkligen stöttar din verksamhet.


Hör av dig så berättar vi mer.

Hör av dig till mig:

KONTAKT

Daniel Kommes

Försäljningschef

Shibuya

ELLER ge förslag på mötestid nedan:KONTAKTA OSS

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

KONTAKTA OSS

 

Besöksadress – huvudkontor

Nils Jakobsonsgatan 5, Borås

Postadress: Box 881, 501 15 Borås

Officiell Facebook-sida för Pulsen
Officiell LinkedIn-sida för Shibuya
Pressrum på MyNewsdesk för Pulsen